Morten Olsen var klar - men blev skadet efter to minutter

Morten Olsen nåede ikke at spille mange minutter af pokalbraget mod Aalborg, før han måtte udgå med en skade.

Det ligger dybt i de fleste professionelle sportsudøvere, at de bare VIL spille de største kampe.

Sådan havde GOG-spilleren Morten Olsen det formentlig også, da han meldte sig klar til pokalbraget mod Aalborg Håndbold onsdag aften.

Bagspilleren var tvivlsom til opgøret, men han startede alligevel på banen for hjemmeholdet.

Men der gik dog blot to minutter, før den beslutning viste sig at give bagslag.

- Jeg troede faktisk, det var bedre, end det var. Men der gik ikke mange minutter, før jeg lige hoppede en gang, og så kunne jeg godt mærke, at den satte sig lige med det samme.

- Der var ikke noget at gøre, og der var ingen grund til at prøve at kæmpe videre. Det var lidt ærgerligt. Nu kan jeg bruge hele januar på at genoptræne sådan en fiberskade, sagde Morten Olsen til TV 2 SPORT efter kampen.

GOG klar til Final 4

Skaden opstod i Morten Olsens første offensive aktion i kampen, hvor han brød igennem i højre side. I returløbet haltede den 38-årige spiller tilbage og tog sig til baglåret.

Den tidligere landsholdsprofil måtte hovedrystende sætte sig ud på bænken, hvorfra han dog kunne se holdkammeraterne spille sig videre til Final 4 i Santander Cup.

De forsvarende danske mestre slog Aalborg Håndbold i en meget målrig affære med 41-39.

Efter kampen Morten Olsen dog i stand til at deltage i lodtrækningen til Final 4.

Den udformede sig således, at hans egen klub, GOG, møder Bjerringbro-Silkeborg i den ene semifinale, mens Skjern og Ribe-Esbjerg tørner sammen i den anden.