Skade chokerede – nu er Landin på vej tilbage

Den 27-årige fløjspiller har det godt igen, og han er klar til at tørne ud for Danmark ved VM-slutrunden i januar.

Magnus Landin var ikke med, da landsholdet spillede to testkampe i oktober.

Den danske fløjspiller havde fået en albue i maven, da han var i aktion for sin klub, THW Kiel. Det resulterede i en blødning i leveren.

Nu fortæller han om den svære periode.

- Det var hårdt. Når man er vant til at stå op om morgenen og tage til træning, og ens hverdag og liv er fokuseret på håndbold og den næste kamp, var det underligt overhovedet ikke at måtte de ting. Det var lidt hårdt, siger Magnus Landin til TV 2 SPORT.

"Det var et chok for mig"

Kort efter uheldet troede Magnus Landin, at han manglede mad. Smerterne fortsatte, men han kunne alligevel ikke tro, at diagnosen var en blødning i leveren.

- Jeg havde ikke nogen fantasi om, at jeg kunne have en skade på de indre organer. Det hører man heldigvis sjældent om i håndbold. Så det var selvfølgelig et chok for mig, at det var min lever, det var gået ud over.

Blødningen blev først opdaget, efter Landin var mødt ind til landsholdssamlingen.

Herfra måtte den 27-årige fløj lade sig indlægge til observation i nogle dage.

Er kommet stærkt tilbage

Selvom blødningen tog hårdt på Magnus Landin, er han ved godt mod.

- Jeg har det godt igen. Jeg mærker ikke noget til det. Og jeg er også glad for, at jeg har fået det på afstand nu og ikke tænker mere over det. Så jeg er glad for at spille igen.

Siden skaden har han nået flere kampe for THW Kiel – men opstarten var ikke nem.

- Jeg måtte ikke lave noget i næsten to måneder. Jeg måtte ikke en gang få pulsen op, så det var lidt en koldstart at komme i gang igen. Fra ikke rigtig at træne til at skulle spille. Så konditionen haltede måske lidt i starten, men den er ved at komme igen, siger Landin.

Sammen med resten af landsholdstruppen får Landin lov til at skærpe formen yderligere frem mod slutrunden.

Danmark møder Saudi-Arabien i to testkampe. De spilles 5. januar i Odense og 7. januar i København.

VM-slutrunden i Polen og Sverige spilles fra 11. til 29. januar. Hele mesterskabet kan følges på TV 2, TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.