VM håndbold

Publikum fik Pytlick til at tænke på fodboldlandsholdet 

Stemningen på tribunerne gik ikke ubemærket hen, og flere af de danske spillere griner over specielt et moment i kampen.

De fleste har hørt den, og mange har formentlig sunget den. Både hjemme i stuerne og på diverse fodboldstadions.

"Fire, fire, fire, fire-nuuuul"-sangen har været fast inventar omkring fodboldlandsholdet de seneste år, men søndag aften var det Hyllie Arena i Malmø, der husede gloserne.

For da Danmark bragte sig foran 3-0 mod Bahrain, skrålede størstedelen af de mere end 10.000 fremmødte fans med på sangen, og det opfattede flere af de danske spillere.

- Ja, haha. Lige da de sang det, tænkte jeg på fodboldlandsholdet. Det synger alle fansene jo, så det er da meget sjovt, at de lige bringer det over til håndbold også, fortæller Simon Pytlick.

Kollega stemmer i

Også fløjspiller Emil Jakobsen bemærkede den karakteristiske sang, da en 4-0-føring nærmede sig. Ligesom Simon Pytlick glæder han sig over stemningen på tribunerne og de mange danske fans.

- Haha, jeg hørte det godt. Det var meget sjovt. Det var lidt ovre i fodbold-euforien dengang. Det var dejligt, at de tog det med til os. Det var meget sjovt. Jeg synes, de danske fans gør et virkelig flot stykke arbejde og skaber en fantastisk stemning. Det giver et ekstra boost.

Men så blev der scoret til 3-1…

- Ja, det var selvfølgelig lidt ærgerligt, men fedt, at de giver den gas derude, fortæller Emil Jakobsen med et smil.

I sidste ende betalte de danske spillere tilbage for publikums flotte støtte ved at vinde med 36-21. Det sikrede Danmark en billet til mellemrunden.

Danmark sejrede stensikkert 36-21 over Bahrain. Video: TV 2 SPORT

Se en masse VM direkte på TV 2 PLAY. Se sendeplanen her.