- Jeg hader det, siger fravalgt Lindberg

Hans Lindberg lægger ikke skjul på, at han hellere ville være på banen end at sidde på tribunen mod Egypten.

Se Danmark – Egypten på TV 2 PLAY og TV 2 mandag aften klokken 20.30

41-årige Hans Lindberg har været en vigtig del af det danske håndboldlandshold i godt og vel to årtier. Og det er han stadig.

Men til mandagens vigtige VM-kamp mellem Danmark og Egypten har landstræner Nikolaj Jacobsen sorteret den bunderfarne fløjspiller fra. Det skaber selvsagt ikke glæde hos Lindberg, der dog ønsker sine holdkammerater held og lykke:

- Jeg hader at sidde herude, hvor man ingen indflydelse har. Jeg vil selvfølgelig hellere stå inde på banen, men nu er vi en gang 19 spillere, der gerne vil spille, og der er kun plads til 7 inde på banen.

- Så nu er det blevet min tur til at sidder herude og være lidt nervøs i stedet for, lyder det fra Lindberg til TV 2 SPORT inden kampen mod Egypten.

Lindberg kommer efter alt at dømme ikke til at være hundenervøs i kampen.

Der skal således gå rigtig meget galt, hvis Danmark ikke skal gå videre til VM-kvartfinalen. Det danske landshold kan således tåle at tabe med 10 mål.

En sejr er dog stadig uhyre vigtig, da det vil sende Danmark op på førstepladsen i mellemrunden, hvilket vil betyde, at Ungarn bliver modstanderen i kvartfinalen.

Går Danmark videre uden at vinde over Egypten, vil værtsnationen Sverige vente i en kvartfinale, hvilket vil være en meget større mundfuld.

Se Danmark – Egypten på TV 2 PLAY og TV 2 mandag aften klokken 20.30