Jan Leslie stopper i Horsens

En skrantende økonomi tvinger HH Elite til at stoppe samarbejdet med Jan Leslie efter indeværende sæson.

Håndboldtræner Jan Leslies tid i Horsens slutter snart.

Han havde ellers kontrakt med Horsens Håndbold Elite (HH Elite) frem til sommeren 2024, men manglende økonomisk vækst det seneste halve år har tvunget ligaklubben til at igangsætte en spareplan, så til sommer går parterne hver til sit.

Samtidig kan spareplanen medføre, at flere kontrakter i spillertruppen bliver vekslet fra fuldtids- til deltidsprofessionelle målt på lønkroner. Det skriver Horsens Folkeblad mandag.

Jan Leslie ærgrer sig over tidspunktet for klubbens udmelding. Så sent som i november-december takkede han således nej til andre muligheder.

- Det var ikke det, der var hensigten, da vi startede samarbejdet. Én ting er, at Horsens har problemer med økonomien og vil skære ned, men det ærgrer mig lidt nu, at jeg havde et par muligheder i november og december, som blev fravalgt. Det undrer mig, at jeg ikke har fået beskeden noget før, så jeg kunne være gået videre med dem. Men det er ledelsens ret, siger han til Horsens Folkeblad.

Da Leslie kom til HH Elite i september 2021 som afløser for Lars Frederiksen, var målet at ende i top-8 og komme i slutspillet. Det lykkedes med en 7.-plads, som også blev klubbens endelige sæsonplacering.

I denne sæson har Horsens dog længe ligget i bunden af kvindeligaen, men sejre i de seneste to kampe har bragt klubben op på 9.-pladsen.

Til Horsens Folkeblad oplyser HH Elite-direktør Jørgen Møller, at klubben ingenlunde er truet på eksistensen.