VM håndbold

Uheldig VM-dansker hyldet på podiet

Det betyder meget for både Mads Mensah og Simon Pytlick, at Lasse Møllers trøje var med under fejringen.

Selvom Lasse Møller for længst var rejst hjem fra VM med en skade, var han alligevel med på podiet, efter Danmark havde vundet VM søndag aften.

I hvert fald på en måde.

Midt under fejringen dukkede bagspillerens trøje således op, og det var helt efter planen kunne, Mads Mensah fortælle efter kampen.

- Jeg spurgte bare Kai (Johannsen – holdleder red.), om han stadigvæk havde Lasses trøje her, og det havde han heldigvis. Så jeg synes, den skulle med på podiet.

- Jeg havde hellere set, at han var her, men det kunne han af gode grunde ikke være. Derfor har han stadigvæk været med i hele vores opstart, og han har også været på banen, så jeg synes også, han skulle være med deroppe, siger Mads Mensah.

Den 18. januar kom det frem, at Lasse Møller var ude af VM med et forstadie til et træthedsbrud i venstre lægben.

Pytlick føler med ham

Simon Pytlick har spillet sammen med Lasse Møller i GOG, og derfor gjorde det ekstra ondt på den unge bagspiller, at Møller ikke kunne være der.

- Jeg har kendt Lasse i mange år, og jeg ved, hvor meget han har kæmpet for at stå der. Jeg ved, hvor hårdt et program han har været igennem med skader, så jeg kunne virkelig godt unde ham at stå på podiet.

- Jeg er glad for, at vi kunne gøre det på den her måde. Det betyder selvfølgelig utroligt meget, siger Simon Pytlick.

Lasse Møller nåede blot én kamp under VM, hvor han fik 18 minutter på banen.

Han kan dog glæde sig over, at han nåede at score et enkelt mål i en danskerfyldt Malmø Arena.