Håndbold

GOG begrunder opsigtsvækkende dobbeltsalg

De sportslige ambitioner for den kommende sæson bliver ikke ændret trods salgene af to nøglespillere.

Der tikker en anseelig sum penge ind på kontoen hos den danske håndboldklub GOG i den kommende tid.

Det lægger GOG-direktør Kasper Jørgensen ikke skjul på efter lørdagens opsigtsvækkende dobbeltsalg til Flensburg-Handewitt, som til sommer får glæde af både Simon Pytlick og Lukas Jørgensens arbejdskraft.

'Lukas J. og Simon P. i kæmpe transfer' hedder overskriften i den pressemeddelelse, GOG har sendt ud lørdag formiddag.

- Når vi taler om spillere af den her kaliber – forstået både menneskeligt og håndboldmæssigt – er det klart, at vi er kede af det, når de forlader GOG. Men samtidig tror jeg, at det samlet set er en af de største transferhistorier, jeg har kendskab til i dansk håndbold, hvis ikke den største, og derfor er der alligevel god grund til at være godt tilfreds og stolt på klubbens vegne, siger GOG-direktøren.

Han nævner ikke, hvor mange penge den tyske storklub har måttet lægge.

Klubben lægger dog ikke skjul på, at de har fået en stor sum penge, der gør, at klubben ikke ændrer ambitionerne for den kommende sæson.

- Selvom vi alle kommer til at savne Lukas og Simon, så ved jeg også, at vi har et slagkraftigt hold til næste sæson, og det er min opgave at få den kabale til at gå op – blandt andet med de midler, som vi har fået til rådighed nu. Og indtil da har vi både DM-guld og Champions League-succes at spille for, så vi kan føje yderligere sportslige succeser til pokaltriumfen.

TV 2 SPORT erfarede tidligere, at Flensburg-Handewitt-spilleren Aaron Mensing er på vej til GOG.