Håndbold

Rej har fået sin dystre dom

Dommen er faldet, og desværre for Mia Rej og Odense Håndbold venter endnu en lang skadespause grundet en korsbåndsskade.

Evigt uheldige Mia Rej.

Der er snart ikke andet at sige om Odense Håndbolds bagspiller, der endnu engang skal under kniven og igennem et langt genoptræningsforløb.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at Rej har pådraget sig en alvorlig korsbåndsskade i højre knæ.

- Jeg er jo selvfølgelig ked af det, trist over alle de her ting, men jeg kan jo ikke gøre så meget ved det. Det var nu engang sådan, det skulle være, og jeg har prøvet det før, lyder det fra Rej.

- Vi frygtede jo det værste, da Rej blev skadet, og nu er vi blevet bekræftet i det. Det skulle lige ned i maven og vende – både hos Rej og os.

- Når det så er sagt, så ser jeg også en dedikation hos Rej, som jeg sjældent har oplevet, og derfor bakker vi selvfølgelig 100 procent op om hendes genoptræning og returnering til banen, tilføjer klubbens sportschef, Trine Nielsen.

Skaden kom, mens landsholdsspilleren netop var på vej tilbage fra en knæskade, hun pådrog sig tilbage i oktober sidste år.

Vil spille videre

Da nyheden om en ny knæskade tikkede ind for et par uger siden, gav det anledningen til at tænke en dyster tanke.

Er det slut nu?

Det tænkte TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen i hvert fald.

- Hun har haft så store problemer med de knæ, at min første tanke er, om det er ved at være slut. Desværre.

Mia Rejs knæskader

  • Korsbåndsskade i 2016
  • Korsbåndsskade i 2018 
  • Ledsbåndsskade i knæet i 2021
  • Meniskskade i 2022 
  • Korsbåndsskade i 2023

Rej og klubben fortæller dog tirsdag eftermiddag, at skaden ikke er lig med et karrierestop.

- Jeg har aldrig overvejet at stoppe. Jeg føler, at jeg kommer til at stoppe, når jeg synes, jeg skal stoppe. Jeg føler mig sindssygt motiveret for at komme tilbage.

- Jeg sidder jo allerede og glæder mig til, at jeg selv skal spille igen, men jeg er jo godt klar over, at der kommer perioder, hvor det ikke bliver så sjovt. Men, jeg ved, hvad der skal til, slår Mia Rej fast.

Og det, der lignede et snarligt comeback, efter skaden i oktober sidste år, bliver altså erstattet af en skadespause, der kommer til at banke antallet af dage væk fra halgulvet i vejret for den evigt uheldige Mia Rej.