Esbjerg har fundet Jesper Jensens afl√łser

Tidligere på året blev det meldt ud, at Jesper Jensen stopper i Team Esbjerg efter den kommende sæson.

Artiklen er opdateret, efter Esbjerg har bekræftet nyheden.

I dag kommer dessinerne på dansk. Fra sommeren 2024 vil det være på svensk.

Det bliver således Tomas Axnér, der overtager cheftrænerposten i håndboldklubben Team Esbjerg, når klubbens nuværende cheftræner, Jesper Jensen, takker af efter den kommende sæson efter syv år i det vestjyske.

Det skriver Aftonbladet, og det stemmer overens med TV 2 Sports oplysninger. Senere onsdag har Team Esbjerg også bekræftet nyheden i en pressemeddelelse.

- Klubben har en attraktiv m√•de at spille h√•ndbold p√• og spiller p√• et meget h√łjt niveau, der er med til at s√¶tte standarden for spillet og udviklingen af kvindeh√•ndbold i Skandinavien. Nu har jeg f√•et indblik i, hvordan klubben fungerer, v√¶rdierne, den famili√¶re stemning, og at man hele tiden har ambitioner om at blive bedre. Det f√łles p√• mange m√•der som et godt match for mig, udtaler Tomas Axn√©r.

Axn√©r har underskrevet en aftale med Esbjerg fra 2024 til 2026. Hans kontrakt som svensk landstr√¶ner udl√łber i sommeren 2026.

53-årige Axnér har været landstræner for de svenske håndboldkvinder siden 2020, og så sent som i slutningen af marts i år forlængede han sin kontrakt med det svenske håndboldforbund frem til sommeren 2026.

Esbjerg blev dansk mester i 2019 og 2020 og vandt DM-s√łlv sidste √•r. I denne s√¶son er klubben i semifinalen i b√•de den hjemlige liga og Champions League. I sidstn√¶vnte turnering venter ungarske Ferencv√°ros.

Esbjerg bliver det f√łrste kvindelige klubhold, som Tomas Axn√©r kommer til at st√• i spidsen for.