Håndbold

Flensburg-træner føler sig skidt behandlet ved Krickau-ansættelse

Mark Bult er forfremmet som cheftræner for Flensburg-Handewitt i resten af denne sæson. Efter sommerferien afløses han af Nicolej Krickau.

Han troede, han skulle arbejde sig til et job som cheftræner for Flensburg-Handewitt, men pludselig blev Nicolej Krickau købt fri af sin aftale med GOG.

Det undrer og ærgrer Mark Bult, fortæller han til Bild, hvor han kritiserer klubbens ledelse.

- Vi har alle læst eller set på tv, at klubben ville give mig en fair chance. Min følelse er, at den chance aldrig var realistisk, siger Mark Bult til Bild.

Den hollandske assistent, der blev forfremmet til cheftræner efter fyringen af Maik Machulla, roser Nicolej Krickaus evner som træner. Han føler bare ikke, at han fik en mulighed for at vise sit værd som cheftræner.

- Jeg har investeret en masse tid i mine ideer for næste sæson. En ny base i spillet, et ny koncept, nye strukturer. Men efter en uge blev det meddelt, at de fokuserede på en anden kandidat. Det er jeg skuffet over, siger Mark Bult.

Vil være cheftræner

Nicolej Krickau tager over i Flensburg-Handewitt efter denne sæson, når han har færdiggjort slutspillet med GOG.

Derfor ønsker han at holde fokus på sit nuværende job og har derfor ingen kommentar til Bults udmelding.

Mark Bults aftale med Flensburg-Handewitt løber til 2026, men så lang tid bliver han næppe, hvis han skal have opfyldt sine ambitioner.

- Jeg vil gøre, hvad jeg gør nu (arbejder som cheftræner, red.). Det har altid været en stor drøm for mig, siger Bult til Bild.