Håndbold

GOG tromler Skjern ned under brædderne

En ualmindeligt stærk GOG-defensiv var en af hovedårsagerne til, at Skjern ikke havde en chance på Sydfyn.

De forsvarende danske mestre fra GOG er på rette vej mod DM-finalen.

Søndag var håndboldklubben mildest talt overbevisende, da den hjemme i Gudme tog imod Skjern Håndbold i semifinalen og vandt 34-25.

GOG vs. Skjern Håndbold
34-25
(15 - 9)
Topscorer
HoldSpiller(e)Mål
GOGEmil Wernsdorf Madsen11 mål
Skjern HåndboldSimen Pettersen5 mål
Udvisninger
HoldUdvisninger
GOG1
Skjern Håndbold3

Dermed skal Skjern vinde det andet opgør i semifinaleserien i den kommende uge for at fremtvinge en tredje og afgørende kamp.

Allerede inden for det første kvarter opbyggede fynboerne en føring på syv mål, og det blev ganske enkelt for dyrt for Skjern, der intet modsvar havde mod GOG, som var en sand overmagt i søndagens dyst.

GOG's defensiv var en af de helt store nøgler til sejren. Lukas Jørgensen og Frederik Clausen i midterblokken gik meget aggressivt til værks, og det hjalp Tobias Thulin i målet til at spille en flot kamp.

Den store stjerne Simon Pytlick var tilbage efter at have siddet ude i de foregående to kampe, men han spillede ikke nogen stor rolle.

Landsholdsbacken har været hæmmet af en knæskade, og man kunne godt ane i hans spil, at han ikke var på 100 procent. Først efter 32 minutter kom han på måltavlen.

Kampens første minutter var alt andet end skønne. Begge hold lavede et hav af fejl. Men pludselig skruede GOG gevaldigt op for niveauet.

Emil Madsen og Morten Olsen sprudlede

Fynboernes forsvar viste sig markant stærkere end normalt, mens især Emil Madsen og Morten Olsen tog ansvar i offensiven. Nærmest på slaget 15 minutter scorede Olsen til 10-3 efter en forfærdelig Skjern-periode.

Skjern så ikke ud til at have et modsvar, og selv om vestjyderne fik sat prop i, var de ikke i nærheden af for alvor at hale ind på GOG før pausefløjt.

Det var heller ikke tilfældet efter pausen, hvor GOG's angreb begyndte at folde sig ud.

Emil Madsen, der for nylig fik landsholdsdebut, var ustoppelig på sin højre back, hvorfra han scorede på både vip, langskud og gennembrud.

Skjern-spillerne virkede opgivende, og en opsang fra træner Henrik Kronborg rykkede ikke noget ved, at GOG-maskinen kværnede videre.

Til sidst besluttede GOG-træner Nicolej Krickau at skifte hele A-kæden ud med B-kæden og dermed spare kræfter til den anden semifinale onsdag, hvor Skjern er vært.