Håndbold

Møllgaard rørt efter denne hyldest

Henrik Møllgaard og Aalborg Håndbold slog Fredericia i den første DM-semifinale. Før kampen blev Møllgaard hyldet.

Henrik Møllgaard er en værdsat mand i Aalborg Håndbold, og det blev endnu en gang bekræftet søndag.

Her blev landsholdsspilleren kåret som årets spiller af fanklubben før DM-semifinalen mod Fredericia.

Men kan en sådan hyldest stadig røre en så rutineret spiller som Møllgaard?

- Ja, det kan det. Det er noget, jeg sætter stor pris på, siger Henrik Møllgaard til TV 2 Sport.

- Hårdt sagt bekymrer andres mening mig ikke så meget, men sådan en ros lapper jeg trods alt i mig. At være 38 år og så få sådan en anerkendelse på det hold, jeg spiller på … Det synes jeg er fantastisk. Så det er jeg meget, meget glad for, siger han.

Hvorfor betyder det så meget for dig?

- Det gør det, fordi jeg gerne vil være mere end det, man måske lige ser på banen. Jeg vil jo også godt være den, der giver noget af mig selv til alle dem, der bruger deres tid – og nogen bruger deres liv – på os.

- De rejser med rundt i Europa og bruger mange penge på at bakke os op. De gør alt, hvad de kan, for at vi præsterer bedst muligt. Så det betyder noget for mig, når de også anerkender, at jeg gerne vil give en lille smule tilbage, siger Møllgaard.

Den stærke bagspiller fik overrakt prisen kort før kampstart. Her blev han kaldt frem foran tilskuerne, hvor han modtog en gavekurv samt beviset for den fornemme hyldest.

Efter kampen var der lige så meget at smile af for Møllgaard, der sammen med Aalborg hentede en sikker sejr på 31-22 over Fredericia i den første af to DM-semifinaler.