Lars Christiansen færdig i Flensburg-Handewitt

Siden 2019 har Lars Christiansen været en del af klubbens ledelse, men om lidt er SG Flensburg-Handewitt-legenden fortid i klubben.

Den 1. juli hedder SG Flensburg-Handewitts sportsdirektør ikke længere Lars Christiansen.

Den titel kommer danskerholdets tidligere cheftræner Ljubomir Vranjes til at have. Det meddeler den nordtyske klub i en pressemeddelelse.

- Vi har besluttet os for en omlægning med nye impulser på det sportslige område. Vi i SG Flensburg-Handewitt er Lars Christiansen yderst taknemmelige for det arbejde, han har udført, og han vil altid have sin plads i klubbens historie. Vi ønsker ham alt det bedste fremover, og vi ser frem til, at han fortsætter med at besøge os som en SG-legende, siger klubbens forretningsfører Holger Glandorff.

Lars Christiansen forlader dermed endnu en gang klubben, hvor han tidligere har fejret kæmpestore triumfer. Først som spiller og siden i forskellige roller i staben siden 2019.

Han udtaler sig ikke i klubbens pressemeddelse.

Står bag store indkøb

Den 51-årige SG Flensburg-Handewitt-legende har ellers markeret sig med flere prominente tilføjelser til klubben. Senest med GOG-træner Nicolej Krickau, som bliver cheftræner til sommer.

Også indkøbene af Simon Pytlick og Lukas Jørgensen står Lars Christiansen bag.

- Vi har fulgt ham (Pytlick, red.) tæt i lang tid. I og med, at jeg er dansk, ved jeg jo godt, hvad der foregår heroppe, så det er klart, at han er en interessant spiller. Jeg ved, at alle klubber har revet og flået i ham, men vi har været så heldige, at det er lykkedes os at signe ham, lød det fra Lars Christiansen i marts.

TV 2 Sport har forsøgt at komme i kontakt med Flensburg-Handewitt, men de er ikke vendt tilbage på henvendelserne.