- Det er nok den værste følelse, jeg har haft i meget lang tid

Freja Cohrt spillede torsdag sin sidste kamp for Odense Håndbold, som hun de seneste seks år har fejret store triumfer med.

Det var med blandede følelser, at Freja Cohrt torsdag spillede sin sidste kamp for Odense Håndbold.

I den anden DM-finale tabte fynboerne med 13 mål til Esbjerg, og dermed blev Odenses periode som dansk mester afsluttet med et brag.

- Det er nok den værste følelse, jeg har haft i meget lang tid, siger Freje Cohrt til TV 2 Sport.

- Men det er ikke den her afslutning, jeg vil huske de seneste seks år for, selvom det var en frygtelig måde at slutte det her kapitel af på.

Med seks år i Odense har Cohrt været med til at etablere klubben som en af de bedste herhjemme. De seneste tre sæsoner har det været med Ulrik Kirkely som træner, hvor det er blevet til to danske mesterskaber og en pokaltitel.

Fast deltager i finalerne

Ligesom Cohrt, der fortsætter karrieren i København Håndbold, siger Ulrik Kirkely også farvel til Odense nu. Han skal til Györ.

- Jørn Bonnesen (daværende formand, red.) og jeg talte meget om, da vi startede op, at vi ville skabe en klub med vinder-DNA og ordentlighed. Det har fyldt meget, at vi skal arbejde med og bearbejde tingene på en god og sober måde. Og så skal vi selvfølgelig vinde noget, siger Kirkely til TV 2 Sport.

- Vi var heldige og dygtige at gøre det hurtigt, og jeg synes, det står skarpt for mig, at vi på dansk grund har spillet samtlige finaler i de tre år. I dag var vi ikke i nærheden af at vinde DM, og jeg skal bestemt huske at sige tillykke til Esbjerg, der står som fuldstændig klar og fortjent dansk mester, tilføjer han.

Ulrik Kirkely tager sin assistenttræner, Kristian Danielsen, med til Györ. De erstattes af den tredobbelte Champions League-vinder Ole Gustav Gjekstad, der får Mark Strandgaard som assistent.