DM-finale: Aalborg - GOG

Hvad sker der? Aalborg og GOG er nået til den tredje og afgørende DM-finale efter én sejr til hver.

Du kan se opgøret på TV 2 og TV 2 Play.

SLUT

Med guldet sikret til fynboerne for andet år i streg lukker vi stille og roligt ned for livebloggen her. Vi følger op med mange flere reaktioner og analyser på vores hjemmeside sport.tv2.dk.

SLUT

- Vi sad oppe i Norge i starten af sæsonen og snakkede om, hvordan vi skulle vinde det her guld. Det skulle vi ved at tage en kamp ad gangen. Det gjorde vi, og nu står vi med DM, siger Simon Pytlick, der slutter sin tid i barndomsklubben GOG med guld. 

60'

Det slutter her. GOG genvinder DM efter en hektisk anden halvleg. 37-33 hedder resultatet. 

59'

Intensiteten er ude af kampen nu. Spillerne ligner mest af alt nogen, der bare går og venter på, at det sidste halvandet minut løber af klokken. 

32-36. 

58'

Nu går det helt galt for Aalborg. De smider bolden væk og GOG er foran med seks. Det må være afgørelsen, GOG genvinder DM. 

30-36.

58'

Morten Olsen viser rutinen. Midt i kaos og larm sætter han tempo mod mål og får et straffekast, mens Aalborgs bedste spiller i dag, Mads Hoxer, ryger ud i to minutter. 

Jerry Tollbring scorer og bringer GOG foran med fem. 

30-35. 

57'

GOG smider bolden væk og Aalborg reducerer hurtigt igen. Nu er de kun nede med fire med tre minutter tilbage at spille i. Det er ikke umuligt!

30-34.

56'

GOG nu med to mand ude. Simon Pytlick strækker instinktivt foden mod bolden og skal dermed ud at sidde. 

Palmarsson kvitterer med en reducering til fem. Er der måske alligevel et sidste nordjysk håb?

29-34.

56'

Flere nordjyske fans har set nok og udvandrer fra hallen imens GOG's Frederik Clausen får sin tredje udvisning og dermed rødt kort. 

55'

Aalborg begynder at være desperate og går i helbanepres. Det hjælper dem ikke, for GOG kombinerer sig igennem og bringer sig potentielt afgørende foran med seks. 

28-34. 

54'

Lige nu er det Mads Hoxer mod GOG, men også han har nu svært ved at finde huller i GOG-defensiven. Aalborg begynder at løbe tør for muligheder i den her finale. 

28-33.

53'

Emil Madsen spiller stort igen. En mand i undertal tryller han på højresiden og scorer. Mads Hoxer har dog ikke givet op, og som en enmands hær slider han sig igennem og holder fast i det nordjyske guldhåb. 

28-32.

52'

Lucas Jørgensen blev smidt ud og gav Aalborg muligheden for at spille i overtal. Simon Pytlick starter dog med at score, inden Mads Hoxer fortsætter sit målshow. Fortsat GOG foran med fire. 

27-31.

51'

Palmarsson viser glimt af verdensklasse med en vild assist, og Aalborg hænger på med det yderste af neglene. 

26-30. 

51'

Hårdt presset og med markering for passivt spil smider Morten Olsen et løbeskud op i det lange hjørne. Aalborg tvunget til at holde tempo i angrebsspillet nu. 

25-30.

50'

Aalborg har fået håbet tilbage. Flere gode redninger fra Simon Gade i målet og et par hurtige mål fra Mads Hoxer har bragt dem tilbage i kampen. Nu kun nede med fire mål med ti minutter igen. 

25-29. 

48'

Emil Madsen har godt fat i Felix Claar. Dommerne nøjes med frikast, men Mads Hoxer smækker den hårdt ind i det korte hjørne og reducerer. 

24-29.

47'

Der er ingen sammenhæng i Aalborgs forsvar. Simon Pytlick spadserer igennem og øger føringen til syv mål. Aalborg kører dog en hurtig midte og reducerer med det samme. 

23-29.

47'

Morten Olsen smidder bolden væk. Den havner hos Aalborg-målmand Simon Gade, der forsøger mod tomt mål. Den ryger langt over, og GOG trækker time-out. "Vi bruger det her minut itl lige at få noget luft," siger GOG-træner Nicolej Krickau. 

Han og GOG er lige nu på vej mod det danske mesterskab.

22-28.

46'

Emil Madsen blæser mod Aalborg-forsvaret og trækker en udvisning på René Antonssen og bringer GOG foran med syv mål med bare et kvarter tilbage.

21-28.