GOG fyrer nyansat cheftræner

Ian Marko Fog blev ansat den 14. juli.

Få kampe inde i den nye sæson fyrer håndboldklubben GOG cheftræner Ian Marko Fog, som blev ansat i sommer.

Det oplyser GOG i en pressemeddelelse.

Her skriver de, at beslutningen bunder i "uenighed om den sportslige retning og ønsket om en anderledes struktur på hverdagen i klubben".

- Der er ingen tvivl om, at det er en udvikling, som vi meget gerne havde været foruden, men vi har overvejet sagen grundigt og har vurderet, at det var nødvendigt at handle nu.

- Det er det bedste for holdet og for klubben, og det er en beslutning, som jeg sammen med bestyrelsen tager det fulde ansvar for, siger direktør Kasper Jørgensen.

Lyn-analyse

- Jeg ville lyve, hvis jeg siger, at det er et kæmpechok. Han fik en flot start ved at slå Aalborg i Super Cuppen, men efterfølgende har det mildest talt været svingende. GOG var heldige med at vinde på hjemmebane i går mod Celje, der er den svageste modstander i deres Champions League-gruppe.

- Derudover kan man kun gisne om, hvad der foregĂĄr. Men det er en stor opgave at overtage de dobbelte danske mestre, der skal spille Champions League.

Direktør rykker tættere på holdet

Trænerjobbet overtages i resten af sæsonen af assistenttræner Mikkel Voigt, der får selskab af Thomas Brandt Nyegaard.

Direktør Kasper Jørgensen rykker også endnu tættere på holdet, da han bliver en del af trænerteamet.

- Det er ikke optimalt at skifte træner midt i en sæson, men det er en konstellation, vi er trygge ved sportsligt og ledelsesmæssigt, og den giver tid til at finde den rette træner til GOG fra sommeren 2024, siger Kasper Jørgensen.

Ian Marko Fog blev ansat 14. juli. Her overtog han jobbet fra Nicolej Krickau, der rykkede til tyske Flensburg-Handewitt.

GOG ligger nummer syv i Herreligaen efter tre kampe. Gudmeholdet har tabt Ă©n kamp, spillet Ă©n uafgjort og vundet Ă©n.

Herre HĂĄndbold Ligaen

Herre HĂĄndbold Ligaen
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
15500177140+3710
26321179171+88
36312193174+197
46312165158+77
5631216816807
65221167148+196

Bedre er det gĂĄet i Super Cuppen, som fynboerne vandt over Aalborg. Onsdag slog GOG slovenske Celje i Champions League.

Fogs seneste job – før han tiltrådte stillingen i GOG – var som direktør hos TMS Ringsted.