Vestergaard bekræftet i Viborg

16x9

Viborg HK bekræfter, at Jakob Vestergaard er ny træner for dameholdet

Som TV 2 Sporten erfarede allerede i l√łrdags, bliver det den nuv√¶rende assistenttr√¶ner Jakob Vestergaard, der i n√¶ste s√¶son afl√łser Tomas Ryde som cheftr√¶ner for Viborg HK's kvinder.

Onsdag bekræftede Viborg således, at Vestergaard, som tidligere har været landstræner i Australien, overtager chefstolen og får den tidligere Viborg-spiller og Skive-træner Mette Klit som assistent.

"Vi har talt med mange emner i ans√¶ttelsesprocessen og ser det som s√¶rdeles positivt, at den rigtige mand til jobbet allerede befinder sig i huset. Det at kunne rekruttere en topleder indefra ser vi som et stort sundhedstegn og en styrke, idet Jakob p√• forh√•nd har et indg√•ende kendskab til klubben og holdet," siger Viborg HK's sportsdirekt√łr Torben √ėstergaard.

Jakob Vestergaard, der de sidste fire √•r har siddet p√• tr√¶nerb√¶nken i f√łrst Ikast/Bording og siden december 2006 i Viborg HK, ser meget frem til at overtage rollen som cheftr√¶ner.

"Viborg HK er en fantastisk klub med en klar strategi og nogle store visioner, som jeg br√¶nder for at v√¶re med til at opfylde. Jeg ser masser af muligheder for at udvikle spillerne og spilkonceptet, og jeg tror, jeg er den rette til at g√łre det. Jeg kender klubben, jeg kender spillerne, og jeg har nogle klare holdninger til, hvordan Viborg HK skal spille," siger Jakob Vestergaard i en pressemeddelelse.