Dansk fløj-håb forlænger med AGK

16x9

De danske mestre forlænger med dansk fløjtalent

Venstrefløjen Stefan Hundstrup, der tidligere har debuteret på det danske landshold, har forlænget sin kontrakt med AG København med et enkelt år, så den løber til sommeren 2013.

"Jeg er rigtig glad for at være i AG København, som på mange måder allerede nu er én af de største håndboldklubber i Europa. Jeg træner og spiller med nogle af de aller bedste i verden og føler, jeg udvikler mig rigtig godt i AGK," siger Stefan Hundstrup til sporten.tv2.dk.

"Jeg vil ikke gå glip af de oplevelser, der venter os næste sæson og jeg håber selvfølgelig at vinde det hele. Der er en ny situation på fløjen efter sommerferien og jeg har tænkt mig at gøre alt, jeg kan for at få så meget spilletid som muligt og for at hjælpe AGK hele vejen," fortæller Stefan Hundstrup og hentyder til, at det absolutte førstevalg på AGK's venstrefløj, islandske Gudjon Valur Sigurdsson skifter til Kiel.

AGK-ledelsen ser endnu bedre trup end den nuværende
Også ledelsen i den danske storklub er glad for forlængelsen, der kom i hus, selvom Hundstrup har været rygtet til andre liga-klubber.

"Vi er glade for, at forlængelsen nu er faldet på plads. Stefan har altid arbejdet hårdt og han har et stort potentiale, som vi håber at få endnu mere ud af i den kommende sæson," siger direktør Søren Colding.

"Med forlængelsen og tilgangen af Carlos Prieto, Fredrik Petersen og Kim Andersson er vi godt rustet til næste sæson, som vi indleder med en stærkere trup, end den vi indledte denne sæson med," konstaterer Colding