Pytlick vil gerne have EM til DK

16x9

Jan Pytlick overtager gerne Hollands EM_tjans efter afbud

Holland trak sig tidligere mandag som vært for EM i kvindehåndbold, der afvikles til december. Men nu melder Danmarks landstræner, at han gerne ser slutrunden på dansk grund.

"Jamen som træner vil man rigtig gerne have et mesterskab i Danmark. Men man kan sige, at det er på kort tid, hvis man skal afvikle sådan et. Men det er måske netop et land som Danmark, Norge, Frankrig eller Tyskland, der kan afvikle sådan et mesterskab på så kort tid," siger Pytlick til sporten.tv2.dk

"Da jeg for et stykke tid siden hørte, at Holland havde problemer, der er det da klart, der har man snakket om, om det kunne være noget, som vi kunne få, men altså konkret ved jeg ingenting om det. Vi har i hvert fald kapaciteten til at gøre det og hele setup'et. Så hvis det skulle vise sig, så tror jeg godt vi kan. Men det er der ikke nogen, der ved noget om," uddyber landstræneren.

Ærgerligt med sent afbud
Hollands afbud som EM-vært kommer bare to dage før den officielle lodtrækning til turneringen, og det ærgrer naturligt nok den danske landstræner:

"Det synes jeg er ærgerligt. Og også de der lidt negative røster omkring, at der ikke er nogen, der vil afvikle et damemesterskab, som der er fremme i medierne. Det passer ingen steder. Der er mange, der gerne vil afvikle et mesterskab, og der er mange, der har gjort det godt," siger Jan Pytlick.

Senest, der blev spillet EM, stod Danmark sammen med Norge som arrangør, og de danske kvinder spillede sig i semifinalen, som dog blev tabt til de senere norske europamestre.