Skov villig til at løbe OL-risiko

16x9

Rikke Skov har meldt sig OL_klar trods risikoen for en skade

Landsholdsveteranen Rikke Skov sagde onsdag ja tak til at tage med til OL i London - på trods af en smule bøvl med den aldrende fysik.

"Lige nu er det i orden. Men jeg skal selvfølgelig tale med Jan om at lave en plan for, hvordan vi får træningslejrene stykket sammen, så jeg - hvis jeg bliver udtaget - kan holde hele turneringen. Det er jo altid en risiko at tage med til en slutrunde, men den er jeg villig til at løbe," siger Rikke Skov om sin beslutning til sporten.tv2.dk.

"Jeg har bare været i tænkeboks. Der har været nogle ting rent fysisk og privat selvfølgelig - jeg har to børn, der holder sommerferie, så der var lige nogle ting, der skulle på plads, inden jeg kunne sige ja."

Lysten afgjorde det for Skov
Den fysisk stærke bagspiller, der er udset til at løse en nøglerolle i det danske forsvar, fik smag for landsholdslivet, efter hun gjorde comeback til den nyligt veloverståede OL-kvalifikation.

"Jeg har lyst til at spille på landsholdet, og det var en fed uge med landsholdet til OL-kvalifikationen. Det var fedt at spille mod nogle af de bedste, og det vil jeg rigtig gerne være med til. Det kunne være rigtig fedt rent sportsligt," siger Skov og vurderer de danske chancer:

"Vi kan slå mange af holdene på gode dage og tabe til alle på dårlige dage. Det er en svær pulje, men jeg ser os slet ikke som det dårligste hold i puljen."

Danmark er i OL's pulje B sammen med Norge, Spanien, Frankrig, Sverige og Sydkorea.