Wozniacki: Kan vinde Wimbledon

16x9

Wozniacki går til sæ-sonens tredje grand slam med stor optimisme

Caroline Wozniacki har nok at se til i disse dage. Den danske tennisstjerne har fulgt sin kæreste Rory McIlroy ved US Open og samtidig set EM-fodbold, men vigtigst så arbejder hun hårdt på træningsbanen forud for grand slam-turneringen Wimbledon.

"Jeg tror, at jeg kan vinde Wimbledon i år. Det er jeg nødt til at tro på," fortæller Wozniacki til engelske Daily Mail.

"Kvindetennis er helt åbent i øjeblikket og de seneste ti år er der kommet langt flere kvalitetsspillere til," vurderer Wozniacki.

Svensk assistance
"Man ved aldrig hvad der sker. Der er altid overraskelser og spillere som man ikke forventer i kvartfinalen og semifinalen. Jeg havde ikke forventet, at se Sara Errani (21. seedet i French Open) nå til finalen i French Open, men hun spillede en rigtig god turnering," lyder det fra Wozniacki og vender situationen omkring sit trænerteam.

"Jeg har tilknyttet Thomas (Johansson red.) til at hjælpe, og han har så meget erfaring, har vundet en grand slam, og forhåbentlig kan det gøre forskellen," fortæller Wozniacki.

Danskeren har vundet 18 WTA-titler, men endnu er det ikke lykkedes, at sikre en grand slam-sejr. Wimbledon, OL og US Open er til gengæld den 21-årige Wozniackis helt store mål i denne sæson.

Drømme-scenarie
"Min far hjælper på banen og han kommer godt ud af det med Thomas, men i sidste ende er det mit ansvar. Det er mig som slår til bolden," forklarer Wozniacki og afslører yndlingsscenariet for de kommende uger.

"Danmark vinder EM med en sejr over England i finalen - og så vinder jeg Wimbledon."