VM håndbold

Optimistisk Burgaard har fået bugt med springerknæ

Louise Burgaard gik ind til VM med irritationen fra et springerknæ, men effektiv behandling har hjulpet.

Louise Burgaard er blevet sparet lidt i Danmarks to første kampe ved VM i kvindehåndbold, da et springerknæ er vendt tilbage kort før VM.

Men effektiv behandling og et par forholdsvis rolige kampe mod Japan og Tunesien som VM-forret har nu gjort, at Burgaard er tæt på at være på 100 procent igen.

- Jeg har jo det her springerknæ, som lige er blusset op, men vi har godt styr på det. Jeg kunne mærke en lille smule til sidst (mod Tunesien, red.), men ellers så går det rigtig fint, lyder det fra højrebacken.

Op til VM, hvor skaden vendte tilbage, gav det anledning til bekymring for Louise Burgaard, men nu føler hun sig overbevist om, at det ikke vil medføre problemer under slutrunden.

- Fra jeg mærkede det rigtig meget for en uge siden, er jeg nu næsten symptomfri efter den måde, vi har behandlet det på, så jeg har rigtig stor tillid til, at det nok skal holde, siger Burgaard.

Hun kan nu se frem til en hviledag sammen med resten af truppen mandag, inden det tirsdag går løs igen med kampen mod Serbien.

Derefter venter Ungarn og Montenegro, og meget skal gå galt, hvis ikke Danmark skal komme videre til 1/8-finalerne efter sejrene over Japan og Tunesien.

De sidste tre kampe er dog afgørende for, hvor hård modstand Danmark løber ind i fra de andre grupper.