Håndbold

Aalborg får stærk premiere på slutspillet: Slår overbevisende Kolding

Nordmanden Sander Sagosen var ustyrlig, da Aalborg overraskende besejrede KIF Kolding København.

Aalborg Håndbold har indtil nu været en stor skuffelse, men måske kan det nordjyske mandskab stadig nå at redde sæsonen.

Aalborg fik i hvert fald en imponerende start på slutspillet ved at besejre KIF Kolding København med 26-22 i en kamp, hvor aalborgenserne viste sig frem i en stærkt forbedret udgave.

Anført af den blændende playmaker Sander Sagosen holdt nordjyderne konstant gæsterne på afstand og hentede to point, der kan blive meget værd for et hold, der startede slutspillet uden point.

Den 20-årige Sagosen, der senest imponerede, da Danmark mødte Norge i OL-kvalifikationen, var helt ustyrlig og leverede 12 mål foruden en række frispilninger til sine holdkammerater.

KIF Kolding København mod Aalborg

Dermed hjalp det altså ikke KIF Kolding København, at træner Carlos Ortega havde stor fokus på at bremse det norske supertalent i sit taktiske oplæg.

KIF Kolding København kom bedst fra start, men tabte pusten i første halvlegs anden halvdel.

Koldingensernes eget stortalent, venstrebacken Lasse Andersson, forsøgte ihærdigt at holde sit hold inde i kampen med sit ekstremt hårde skud.

Andersson havde mange forsøg, men betalte også tilbage med otte mål og blev sit holds klare topscorer.

Med sejren har både Aalborg og KIF Kolding København to point i slutspillet. Puljens to øvrige hold, Århus Håndbold og GOG, har henholdsvis et og nul point inden deres indbyrdes møde på søndag.

KIF Kolding København mod Aalborg