Håndbold

BSV-træner efter nederlag: Vi kan selv afgøre det

Der skal sejre til i de sidste fire slutspilskampe, hvis BSV skal i DM-semifinalerne, mener holdets træner.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) led tirsdag aften et 28-30-nederlag ude til Team Tvis Holstebro i slutspillet om at nå DM-semifinalerne.

Dermed er BSV presset før de sidste fire slutspilskampe, selv om BSV er placeret på andenpladsen i gruppe 1 med to point for to spillede kampe, men Skjern følger efter med ét point for en enkelt kamp.

- Jeg har hele tiden sagt, at vi skal vinde fem ud af de seks slutspilskampe. Nu røg den ene patron, vi havde i bæltet. Vi har fire kampe tilbage, og de skal vindes. Vi kan selv afgøre det, siger BSV-træner Peter Bredsdorff-Larsen i en pressemeddelelse.

Opgøret blev tæt i det meste af kampen, men mod slutningen viste hjemmeholdet sig som stærkest, og Bredsdorff-Larsen mener, at individuelle fejl hos hans mandskab blev afgørende.

- Jeg er skuffet over, at vi som hold ikke kunne levere mere over 60 minutter. Der var brudstykker af noget flot og noget fint, men der indsneg sig desværre nogle fejl hos hver spiller, der desværre blev dræbende.

- Vi havde også nogle store afbrændere, der også blev dræbende. Vi præsterede ikke på et højt nok niveau over en hel kamp, siger træneren.