Håndbold

Bjerringbro-Silkeborg taber stort i Spanien

Den danske håndboldklub BSV fik problemer i anden halvleg og tabte med seks mål til Granollers i EHF Cuppen.

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) får svært ved at spille sig videre til semifinalerne i EHF Cuppen. 

Søndag tabte det danske håndboldhold med 24-30 ude til spanske Granollers i den første kamp i kvartfinalerne. 

Dermed fik Bjerringbro-Silkeborg et vanskeligt udgangspunkt før returkampen i Danmark, der bliver spillet på lørdag. 

- Jeg synes faktisk ikke, at vi spillede så dårligt, men vi havde en rigtig dårlig periode på seks-otte minutter i anden halvleg, hvor de scorede en masse mål. 

- I den periode fik de en masse kontramål, og i stedet for at det stod lige, så kom de foran. Vi lavede mange tekniske fejl, og så udnyttede vi ikke vores overtal, siger Sebastian Skube, der blev BSV-topscorer med seks mål. 

Det gik ellers ganske godt for danskerne i første halvleg af kampen i Spanien, eftersom Granollers kun førte 12-11 ved pausen. 

I kampens sidste 30 minutter gik det imidlertid galt for Bjerringbro-Silkeborg, mens hjemmeholdet hamrede mål efter mål ind. 

Til allersidst lykkedes det for danskerne at få reduceret et par gange, den sidste scoring kort før tid var signeret af Stefan Hundstrup. 

- Der er stor forskel på, at det er seks mål i stedet for otte mål. Havde vi tabt med otte, havde det været rigtigt svært, men seks mål er muligt at hente, selv om det bliver svært. 

- Vi kan godt vinde med seks mål på hjemmebane, hvis vi står bedre i forsvaret, løber mere, er bedre i overtal og laver færre tekniske fejl, siger Sebastian Skube. 

Granollers mødte Aalborg Håndbold i gruppespillet i EHF Cuppen. Ved den lejlighed vandt spanierne med seks mål på dansk grund, mens Aalborg fik uafgjort i Spanien.