Håndbold

Søndergaard i smerter: Det gør pisse ondt

Kasper Søndergaard scorede ti gange mod Tvis, men foden er ikke, som den skal være, siger Skjern-spilleren.

Kasper Søndergaard spillede en stor rolle og blev kampens topscorer med ti mål, da Skjern kom på tavlen med den første sejr i sæsonens DM-slutspil i håndbold med 27-25 over Team Tvis Holstebro. Se afslutningen af kampen her:

Skjern havde tabt de to første kampe i slutspillet, men tirsdag var Søndergaard tilbage efter en ankelskade og gjorde forskellen.

Det var dog ikke uden omkostninger. Han var i store smerter efter kampen.

- Det gør pisse ondt lige nu. Min fod er ikke, som den skal være. Jeg er meget træt nu, men jeg er meget glad for at kunne bidrage til sejren, siger Kasper Søndergaard til TV 2 Sport.

Om udsigterne til at kunne spille de næste kampe siger han:

- Det er svært at sige lige nu, men heldigvis findes der hjælpemidler, siger Søndergaard.

Med sejren er Skjern på tre point for tre kampe, mens Sønderjyske og Bjerringbro-Silkeborg er noteret for hver to point, inden de spiller deres tredje kamp i slutspillet onsdag. Team Tvis er i spidsen med seks point.

Skjern var derfor meget afhængig af at vinde tirsdagens hjemmekamp for at hænge på i kampen om de to pladser i slutspilsgruppe 1, der udløser avancement til semifinalerne.

- Det betyder, at vi lever. Nu kan vi stadig selv afgøre det. Det havde vi ikke kunnet, hvis vi ikke havde fået point, siger Skjern-træner Ole Nørgaard til TV 2 Sport.

Han pointerede, at fraværet af flere spillere - heriblandt Kasper Søndergaard - har været en af årsagerne til den dårlige start på slutspillet.

- Vi manglede halvdelen af vores bagspillere mod Sønderjyske, men i denne kamp kom Kasper Søndergaard tilbage og viste sin store betydning for holdet, siger træneren.