Rio 2016

Reserven funklede mens Landin led: - Jeg kørte dem træt

Jannick Green erstattede Niklas Landin efter 20 minutter mod Slovenien og fik taget godt fra i Danmarks mål.

Normalt er han nummer to i køen i det danske landsholdsmål, men Jannick Green overstrålede fuldstændig Niklas Landin i målet, da håndboldherrerne onsdag bankede Slovenien 37-30 og spillede sig i semifinalen ved OL i Rio.

Niklas Landin havde ingen redninger, og efter 20 minutter blev han erstattet med Jannick Green.

Kiel-stjernen Landin har to forklaringer på, hvor Green strålede mod slovenerne, og han selv havde det svært.

- Skal jeg komme med det seriøse eller useriøse svar? spørger han først, inden han går i gang.

- Det er sådan, at Jannick har været god igennem længere tid, og det er superfedt, at han kom ind og leverede, som han gjorde.

- Men man kan også sige, at jeg kørte dem træt i de første 20 minutter, og så tog han de sidste 40, joker Landin.

- Vi spillede fint i angrebet mod Slovenien og scorede i næsten hvert eneste angreb, og så stod Jannick en fremragende kamp. Det er vi alle sammen glade for, siger målmandsstjernen.

Jannick Green, der til daglig optræder for tyske Magdeburg, regner med, at Niklas Landin i OL-semifinalen imod enten Kroatien eller Polen er tilbage på sit normale niveau.

- Han er der igen i næste kamp. Sådan er det. Selv de bedste kan have en offday, og det havde han så i dag i de første ti minutter, siger Green.

- Som jeg har set Niklas de seneste ti år, så spiller han sjældent to dårlige kampe i streg. Han kommer tilbage. Det er jeg slet ikke i tvivl om, siger målmanden fra Magdeburg.