Håndbold

Daniel Svensson forlader Skjern til sommer

34-årige Daniel Svensson stopper i Skjern Håndbold til sommer, skriver klubben på sin hjemmeside.

Håndboldspilleren Daniel Svensson søger nye udfordringer, når kontrakten med Skjern udløber efter denne sæson.

Spilleren, der har været ramt af kræft og er kommet flot tilbage i flere omgange, overvejer forskellige ting i fremtiden.

- Jeg er lige nu i gang med at vurdere mulighederne og finde realismen i forskellige ting. Det har været nogle gode år i Skjern, men jeg tror, tiden er til at prøve noget nyt.

- Mine kørselsmakkere Thomas Klitgaard og Lasse Mikkelsen er ikke længere på holdet. Så turen alene bliver lang, og derfor er det måske tid til at gennemtænke hele situationen.

- Men jeg føler mig stadig klar til håndbold på topplan, siger 34-årige Svensson i en pressemeddelelse fra People In Sport.

Et fremtidigt job med et kommercielt præg kunne være interessant for Daniel Svensson, som også overvejer at gå trænervejen.

- Der åbner sig hele tiden nye muligheder. Derfor indgår tanken om at gå andre veje i håndboldsporten også, siger Daniel Svensson.

Lige nu koncentrerer han sig om at komme 100 procent i form til at bringe en topplacering hjem til Skjern.

- Jeg er lige nu ved at være rigtig godt kørende og føler store fremskridt. De sidste og afgørende skridt for at være der er dog lidt hårdere, end jeg havde forestillet mig.

- For hver dag er der fremskridt, og jeg føler selv, jeg er tæt på. Nu skal jeg tage de afgørende sidste skridt og være med til at bidrage til en fantastisk sæson for Skjern, siger han.