Håndbold

Slem knæskade forhindrer svensk fløjspiller i Viborg-skifte

Svenskeren Hanna Fogelström har pådraget sig en korsbåndsskade og er ikke klar til at tørne ud for Viborg HK som planlagt.

Hanna Fogelström, der i april skrev under på en toårig kontrakt med Viborg HK, kommer alligevel ikke til at spille fra starten af den kommende sæson.

I en af sæsonens sidste kampe for franske Toulon St. Cyr Var Handball pådrog Fogelström sig en skade i korsbåndet, og hun står nu foran en længere periode med genoptræning.

- Det er en rigtig kedelig nyhed, at Hanna har fået en korsbåndsskade. Vi havde glædet os til at få hende til Viborg HK, hvor en spiller af hendes kaliber ville have tilføjet vores spil en ekstra dimension. Men vi er endnu mere kede af det på Hannas vegne, at hun nu skal igennem et længere genoptræningsforløb.

- Der er dog ingen tvivl hos os om, at hun nok skal komme godt igennem, siger Viborg-direktør Henrik Dahl til klubbens hjemmeside. Over for TV 2 SPORT bekræfter han, at parterne stadig har en kontrakt, men at de lige nu forsøger at finde den bedste løsning for både Fogelström og klubben.

Samtidig fortæller han, at Viborg HK vil rette øjnene mod et transfermarked, hvor de fleste gode fløje er afsat inden næste sæson.

- Vi skal ud og kigge på, om der er noget, der er interessant, men ikke for enhver pris. Det skal være noget, der giver mening, så vi ser os om. Vi må tage udfordringen op og få det løst, siger Henrik Dahl.

26-årige Fogelström har siden 2014 indtaget højrefløjen i Toulon og skulle i de næste to sæsoner have trukket den grønne Viborg-trøje over hovedet.

- Jeg så virkelig frem til at flytte til Danmark og repræsentere Viborg HK. Jeg er virkelig ked af det, der er sket og er skuffet over at misse et eventyr i Danmark.

- Vi får at se, hvad fremtiden bringer. Jeg vil til slut gerne ønske Viborg HK et held og lykke i den kommende sæson. Måske vi ses igen en dag, siger Hanna Fogelström.