Polman fortsætter i Team Esbjerg

16x9
Estavana Polman har igennem mange sæsoner været en dominerende profil hos Team Esbjerg. Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark

Målfarligere Estavana Polman tager et år mere i Team Esbjerg, hvor hun har spillet siden 2013.

Den hollandske topspiller Estavana Polman fortsætter yderligere en sæson i Team Esbjerg. Det oplyser den vestjyske håndboldklub i en pressemeddelelse.

Med kontraktforlængelsen skrinlægger Polman foreløbig tankerne om et klubskifte og en ny udfordring.

- Jeg kan godt lide klubben og folkene i den. Det er en meget professionel klub, og forhåbentlig kan vi vinde nogen titler.

- Det er ikke kun mig selv, der tager beslutningerne mere. Familien har også noget at skulle have sagt, og hvis de er glade, så er jeg også glad, siger Estavana Polman til TV 2 SPORT.

På den aktuelle topscorerliste i kvindernes håndboldliga er den 26-årige hollænder på andenpladsen med 119 mål.

Esbjerg-træner Jesper Jensen har set bagspilleren være "ualmindelig godt spillende i denne sæson og ekstraordinært god efter nytår".

- Jeg har set samme topniveau tidligere, men hun er blevet mere moden i sit spil, og jeg har aldrig set hende lave så få fejl i forhold til det niveau, hun spiller på.

- Menneskeligt tegner hun holdet udadtil, hvilket ikke mindst i den kommende sæson bliver vigtigt, når andre store profiler forlader os, siger Jesper Jensen.

Estavana Polman kom til Team Esbjerg fra Sønderjyske i 2013. Næste sæson bliver dermed hendes syvende i klubben.