Håndbold

TTH-profiler ude resten af sæsonen

Peter Balling (i midten) er blevet opereret i skulderen. Henning Bagger / Ritzau Scanpix

TTH Holstebro må se bort fra Peter Balling og Vignir Svavarsson, der har gennemgået operationer.

TTH Holstebro-profilerne Peter Balling og Vignir Svavarsson har formentlig spillet deres sidste kampe i 2018/19-sæsonen.

Begge spillere har gennemgået operationer og står nu over for genoptræningsforløb. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Vignir Svavarsson har i længere tid haft problemer med knæet, og smerterne nåede til et punkt, hvor det ikke var muligt at fortsætte uden en operation af menisk og brusk i knæet.

Den islandske stregspiller stopper i klubben efter sæsonen og kan meget vel have spillet sin sidste kamp. Han er "hamrende ærgerlig" over at skulle slutte på den måde.

- Jeg har forsøgt at spille med smerterne, men det er desværre nået til et punkt, hvor det er ulideligt at spille med, og derfor var en operation en nødvendighed.

- Det er bittert, og jeg ville have ønsket en anderledes slutning i klubben, siger Vignir Svavarsson.

For Peter Balling er der tale om en operation i skulderen, efter at højre backen blev skadet under en kamp mod Aalborg Håndbold i februar.

- Jeg er utrolig ked af at skulle være ude af DM-slutspillet med denne skade. Timingen er helt håbløs, og det er bittert at skulle se med fra sidelinjen i de afgørende kampe.

- Men jeg må kigge fremad, og nu skal fokus rettes mod at komme stærkt tilbage, siger Peter Balling.

TTH-træner ærgrer sig

TTH ligger på en femteplads i grundspillet, hvor de kæmper om vigtige placeringer til slutspillet. Træner Patrick Westerholm ærgrer sig over at skulle undvære profilerne.

- Det er meget synd for Peter og Vignir, og jeg håber naturligvis det bedste for dem begge i forhold til deres genoptræning. Det er hårdt for enhver håndboldspiller at skulle gennemgå operationer, og hele holdet føler med dem.

- Nu må resten af drengene rykke tættere sammen i bussen og holde snuden i sporet. Det har de vist før, at de kan, og det bliver der brug for igen, siger Patrick Westerholm.