Håndbold

Ligatopscorer forlader Århus Håndbold

Nikolaj Læsø er færdig i Århus Håndbold efter denne sæson. TV 2 SPORT

Århus Håndbold har solgt Nikolaj Læsø til en unavngiven klub. Tidligere har TV 2 SPORT erfaret, at der er tale om Aalborg.

Den aktuelle ligatopscorer i landets bedste håndboldrække, Nikolaj Læsø, er i gang med sin sidste sæson i Århus Håndbold.

Den aarhusianske klub oplyser torsdag, at den 22-årige playmaker er solgt til en unavngiven klub. Århus melder om stor interesse fra både danske og udenlandske klubber i den seneste tid.

- Interessen for Nikolaj Læsø er kun vokset med en fremragende sæsonstart, hvor han i øjeblikket er ligatopscorer. Da Læsø selv udtrykte interesse for at komme videre, ville Århus Håndbold ikke stå i vejen, siger sportschef Peter Bredal i en pressemeddelelse.

I starten af oktober erfarede TV 2 SPORT, at den målfarlige bagspiller havde skrevet under med mestrene fra Aalborg.

Får ønske opfyldt

Læsø meldte allerede i september ud, at han var utilfreds med tilværelsen i Århus Håndbold, og at han gerne ville ud af sin kontrakt til sommer.

- Jeg synes, at setuppet omkring klubben ikke har været det, som jeg var blevet lovet, da jeg forlængede kontrakten, sagde han til TV 2 SPORT.

Nikolaj Læsø har scoret 58 mål i syv kampe for Århus Håndbold i denne sæson.

Dermed er han øverst på topscorerlisten, hvor Lasse Møller fra GOG er nummer to med 51 mål - dog for en kamp mere end Nikolaj Læsø.

Århus-playmakeren havde kontrakt med klubben frem til sommeren 2022.