Håndbold

København trak EHF Cup-mestre

Lodtrækningen til gruppespillet i EHF Cuppen i kvindehåndbold sendte København i favnen på ungarske Siofok, der har Simone Böhme i truppen.

Tre danske hold var med, da lodtrækningen til gruppespillet i EHF Cuppen i kvindehåndbold torsdag blev foretaget.

København Håndbold kom i gruppe med den forsvarende vinder af turneringen, ungarske Siofok, som nappede trofæet for næsen af Esbjerg. Derudover skal København møde Podravka fra Kroatien og rumænske Magura.

Odense trak rumænske CSM Corona Brasov samt ERD (Ungarn) og MKS Lublin (Polen).

Corona Brasov har netop trukket overskrifter, fordi fire af holdets rumænske landsholdsspillere må blive hjemme, når VM senere på måneden går i gang i Japan, efter at spillerne tirsdag blev anmeldt for at bryde dopingreglerne af det rumænske antidopingråd.

- Det er helt meningsløst. Spillerne fra Brasov har gennemgået et behandlingsprogram, der er klassificeret som doping i Rumænien.

- Programmet er tilladt ifølge de internationale regler, men ikke de nationale, sagde Rumæniens svenske landstræner, Tomas Ryde, til Aftonposten om sagen.

Sidste danske hold i gruppespillet er Herning-Ikast, som skal kæmpe sig videre fra en gruppe bestående af tyske Bietigheim, russiske Lada og Storhamar fra Norge.

Gruppespillet afvikles i januar og februar.