Håndbold

Esbjerg har kun tre udskiftere med til CL-kamp

Jesper Jensen, cheftræner i Team Esbjerg, får ikke mange spillere at flytte rundt med i Champions League-kampen mod Metz. John Randeris / Ritzau Scanpix

Kun ti Team Esbjerg-spillere er rejst med til lørdagens Champions League-udekamp mod Metz.

Det er en stærkt decimeret Team Esbjerg-trup, som lørdag aften skal forsøge at få point i udekampen mod franske Metz i Champions League.

Vestjyderne er uden skadede profiler som Estavana Polman, Line Jørgensen, Marit Røsberg Jacobsen og Vilde Ingstad. Derfor er kun ti Team Esbjerg-spillere rejst til Frankrig for at spille kampen.

To af dem er målmænd, mens spilletiden på de seks pladser i marken skal fordeles ud på otte spillere.

Team Esbjergs cheftræner, Jesper Jensen, medgiver, at det langtfra er en optimal situation. Men han afviser, at en lussing kan være acceptabel af den grund.

- Selv om vi er presset på flere parametre, er det vigtigt, at vi præsterer på højt niveau og bagefter kan være tilfredse med vores indsats.

- Hvis Metz spiller op til sit bedste, bliver det meget svært. Vi vil forfølge chancen for at vinde, men er det ikke muligt, skal vi komme hæderligt fra kampen, også rent fysisk, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Efter 4 ud af 14 gruppekampe i Champions League har Metz hentet fire point, mens Esbjerg har tre point.

Derfor ligger holdene henholdsvis nummer fire og fem ud af gruppens otte hold. Team Esbjerg har vundet sin foreløbig eneste udekamp i gruppespillet, mens Metz har vundet begge sine hjemmekampe.

Metz råder blandt andre over danske Louise Burgaard.

Opgøret i den nordfranske by begynder lørdag klokken 18.