Håndbold

Skjern opruster med gammel kending

Lasse Mikkelsen skifter efter fire år i Bundesligaen tilbage til Skjern Håndbold på en treårig kontrakt.

Skjern Håndbolds fans kan se frem til gensyn med en gammel kending, når sæsonen 2021/2022 kastes i gang efter sommerpausen.

Klubben oplyser på sin hjemmeside, at man har skrevet kontrakt med playmaker Lasse Mikkelsen, som fra 2011 til 2017 også tørnede ud for den grønblusede klub. En nyhed, som TV 2 SPORT allerede i starten af maj kunne erfare.

De seneste fire sæsoner har han spillet i den tyske Bundesliga, men Skjern har ifølge formand Carsten Thygesen holdt kontakten til den nu 33-årige spiller.

- Han er blevet endnu bedre, stærkere og erfaren, og den udgave ser vi utrolig meget frem til at få tilbage.

- Vi glæder os altid over, når vores "gamle" profiler vender tilbage til klubben efter et udlandseventyr, siger Carsten Thygesen til klubbens hjemmeside.

Drømmer om medaljer med Skjern

Lasse Mikkelsen har været glad for sine fire år i Tyskland, men da Danmark atter trak i ham og familien, var han aldrig i tvivl om, hvor han gerne ville hen.

- Skjern Håndbold er en topprofessionel klub, der vil spille med om medaljer. Jeg ved, at rammerne er perfekte, og klubben fungerer på et højt niveau - og det glæder jeg mig virkelig til at blive en fast del af igen, siger han til hjemmesiden.

Og ambitionerne er intakte for den erfarne playmaker.

- Jeg vil vinde medaljer med Skjern Håndbold igen, slår han fast.