Håndbold

Aalborg tager kneben sejr i Champions League

Aalborg Håndbold fik sejren hjemme mod Meshkov Brest, men der var spænding indtil det sidste sekund.

Aalborg Håndbold fortsætter med at samle point sammen i Champions League-gruppespillet.

Onsdag blev det til den tredje sejr ud af fire mulige i gruppe A, da hjemmekampen mod Meshkov Brest fra Hviderusland blev vundet med 34-32.

Aalborg var på forhånd regnet som klar favorit, men alligevel blev det spændende indtil det sidste sekund, da nordjyderne var tæt på at sætte sejren over styr.

Med sejren lægger Aalborg sig foreløbigt i spidsen for gruppen med seks point sammen med THW Kiel, men senere onsdag aften kan Vardar bringe sig på syv point ved at slå Montpellier.

Målrig og jævnbyrdig var nøgleordene for første halvleg, hvor holdene langt hen ad vejen skiftedes til at score.

Kun en enkelt føring på to mål så man undervejs, da udeholdet førte 13-11, men så tog Aalborg timeout og svarede tilbage med tre mål i træk til føring 14-13. Men ganske passende sluttede det helt lige med 18-18.

Som cifrene antyder fungerede det nordjyske angrebsspil fint, men det kneb noget med at holde defensivt niveau i den anden ende.

Billedet var det samme fra starten af anden halvleg, men så begyndte Aalborg-keeper Simon Gade at få bedre fat i de hviderussiske afslutninger.

23-24 blev vendt til 27-24, og derfra var Aalborg i front resten af kampen.

Alligevel holdt det hårdt i de sidste minutter. Med 15 sekunder tilbage reducerede udeholdet til 33-34, men det lykkedes ikke Aalborg at køre tiden ud i det sidste angreb.

Meshkov Brest fik fire sekunder med bolden til at jagte udligningen, men nåede ikke at komme til afslutning.