VM i håndbold 2023

- Vi kan ikke være stolte af en skid

En flot VM-turnering er ingen trøst, når man går glip af finalen på de mindste marginaler.

Der er ikke noget at være stolt af, selv om Danmark har spillet et stort VM og pressede Frankrig til det yderste i VM-semifinalen.

Sådan lyder det fra dybt skuffede danske spillere efter nederlaget på 22-23 i en kamp, hvor Danmark var foran indtil kort før tid.

- Jeg er godt gnaven og tom resten af aftenen, og det har jeg lov til. Vi kan ikke være stolte af en skid.

- Vi ville i finalen, og vi tabte. Lad os håbe, at følelsen er anderledes på søndag, siger Rikke Iversen med henvisning til bronzekampen søndag eftermiddag.

Vi begyndte at brænde chancer

Danmark var foran med fire mål midt i anden halvleg, men de succesvante franskmænd åd sig tilbage i kampen - blandt andet fordi et systemskifte i forsvaret forvirrede danskerne.

- Det er hårdt og skuffende. Vi havde en rigtig, rigtig god følelse i første halvleg og i pausen. Men da Frankrig begyndte at spille 5-1-forsvar, skabte det nogle problemer for os.

- Og så synes jeg, at vi begyndte at brænde mere på nogle chancer, vi har scoret på tidligere i turneringen, siger Rikke Iversen.

Forsvarsstyrmand Line Haugsted har også svært ved at sluge skuffelsen efter den tætte kamp.

- Jeg havde virkelig følelsen af, at vi skulle i den finale. Vi har spillet en fantastisk turnering og har fortjent det. Jeg kan ikke være stolt lige nu, siger Haugsted.