Ishockey

Dansk nytårs-point på tavlen

Jannik Hansen var den eneste af fire danskere i aktion nytårsaften i NHL, der kunne fejre det nye år med et point i statistikken.

Vancouver-spilleren assisterede ved Rafi Torres' scoring til 2-0 i 4-1 sejren over Dallas Stars. Det var danskerens 12. point i denne sæson.

Sejren betød, at Vancouver Canucks konsoliderede førstepladsen i Northwest divisionen i NHL. En førsteplads, der automatisk giver adgang til slutspillet i verdens stærkeste isliga.

To yderligere 'dansker'-sejre

Hverken Peter Regin, Frans Nielsen eller Lars Eller kom på tavlen i deres respektive kampe, men der var 'danske' sejre at glæde sig over.

Således vandt både Lars Eller med Montreal Canadiens og Frans Nielsen med New York Islanders - i begge tilfælde efter over-time.

Lars Eller fik 12 minutter på isen, da Florida Panthers blev besejret med 3-2 - mens Frans Nielsen og New York Islanders fortsatte en fin stime af kampe med en 4-3 sejr over stærke Detroit Red Wings.

Peter Regin var den eneste dansker, der ikke fik en sejr med ind i det nye år. Han og Ottawa Senators tabte efter over-time med 3-4 til Columbus Blue Jackets.