Ishockey

SLUT: Danmark vinder i straffeslag

Danmarks skal besejre Tyskland for at bevare håbet om en plads i kvartfinalen ved VM. Følg kampen her og opdater ved at trykke F5.

2-1. Patrick Reimer udligner, men Mikkel Bødker laver et fremragende mål efter flot finte. Andersen redder efterfølgende og sikrer Danmark sejren.

1-0. Mads Christensen banker føringsmålet ind.

0-0. Morten Madsen brænder første forsøg, men Frederik Andersen redder også efterfølgende.

STRAFFESLAG

3-3. Danskerne presser hårdt i de sidste sekunder, men tyskerne slipper lidt heldigt for en rød-hvid scoring.

3-3. To minutter tilbage. Der kæmpes hårdt fra begge mandskaber. Jesper Jensen havde afgørelsen på staven. Alene igennem men missede afslutningen.

3-3. Korbinian Holzer skøjter ind i Frederik Andersen og Jesper Jensen må holdes væk fra tyskeren af dommeren.

3-3. Den forlængede spilletid er i gang. Der spilles fem minutter.

OVER TIME

3-3. Vi skal i forlænget spilletid. Første point til Danmark i mellemrunden.

3-3. Danmark tager time out. Det ligner en afslutning uden målmand ligesom kampen mod Rusland. Danmark spiller uden målmand i sidste minut. Kæmpe chance til Danmark, men Tyskland også tæt på i sidste sekund uden målmand.

3-3. Morten Green spiller Nichlas Hardt flot fri, og danskeren sender pucken mellem benene på Endras.

2-3. Der resterer fire minutter. Tyskerne i overtal de næste 30 sekunder. Holdet syd fra grænsen fører endda skudstatistikken 29-14.

2-3. Tysk ramt af to udvisninger. Danmark er i overtal 5-3. Flere gode danske afslutninger, men Mikkel Bødker bliver udvist for interference, da han bliver skubbet ind i tyskernes keeper Dennis Endras. Publikum meget utilfredse.

2-3. Tiden er ved at rinde ud for det danske landshold. Der mangler syv minutter og Danmark har ikke haft et skud på mål i denne periode.

2-3. Det danske spil flyder ikke på samme måde som i anden periode, og de rød-hvide forsøger at kompensere med hårdt arbejde.

2-3. Danskerne kæmper sig ud af endnu en undertalsperiode, selvom det til tider brænder lidt på. Der mangler 12 minutter.

2-3. Daniel Nielsen bliver sendt ud i to minutter for "tripping." Der resterer 14 minutter af kampen. Danmarks videre muligheder i turneringen hænger i en meget tynd tråd.

2-3. Danmark fighter hårdt for at bevare det svage håb om en kvartfinaleplads. Danmark igen fuldtallig.

2-3. Tyskerne foran for første gang i kampen. Der mangler 18 minutter. Daniel Nielsen bliver sendt i straffeboksen.

2-2. Tredje periode er i gang. Mikkel Bødker starter tredje periode godt, men der er kun spillet halvandet minuter halvandet minut, da Kevin Lavallee sender slagskud ind bag Andersen.

"Vi spiller som vi skal og arbejder meget hurtigere end de gør. Jeg fik den i midten, og der var plads. Nu står den 2-2 og det havde vi været glade for før kampen, men lige nu er vi ikke særlig tilfredse," sagde målscorer Mikkel Bødker på vej til pause før tredje periode.

2-2. Danmark afslutter en god anden periode, og havde måske fortjent en 3-2-scoring, men det er helt lige før tredje periode. Spillerne går til pause.

TREDJE PERIODE

2-2. Danmark overlever Lassens udvisning, men der resterer fortsat 30 sekunder af Hardts. Danmark stresser tyskerne godt og spiller til pause med uafgjort.

2-2. Tyskland fører pucken frem med tre minutter tilbage af anden periode. Ny dansk udvisning. Nichlas Hardt udvises for slashing. Danskerne to i undertal.

2-2. Tyskerne er igen fuldtallige. Men danskerne er stadig bedst. Stefan Lassen bliver dog udvist, og giver Tyskland et kort pusterum.

2-2. Dansk powerplay. Tysk svinestreg bliver straffet med to minutter i straffeboksen. Danskerne presser endnu hårdere.

2-2. Kasper Jensen rammer stolpen og kort efter er danskerne igen tæt på en scoring, men en afslutning foran tomt mål bliver misset. Klart dansk overtag.

2-2. Halvvejs i kampen er det fortsat meget lige, men Danmark er rigtig godt med i kampen. Der resterer 29 minutter.

2-2. Danskerne spiller med stor selvtillid og virker til at have overskud mod tyskerne.

2-2. Danmark vinder mange nærkampe mod de større tyskere, men har endnu ikke fået afgørende udbytte af anstrengelserne på måltavlen. Der er spillet otte minutter af anden periode.

2-2. Danmark er bagud 10-17 i skudstatistikken, men det virker som om danskerne har større kvalitet i afslutningerne, når de vælger at skyde.

2-2. Der bliver kæmpet om hver en tomme på isen. Hård fight. Højt tempo. Masser af spænding.

2-2. Der går dog kun få sekunder før Alexander Barta sender en ny scoring ind bag Andersen.

2-1. Der er spillet mindre end to minutter af anden periode, da Mikkel Bødker får pucken i midterzonen, og scorer efter en gang bagom målet. Fremragende scoring.

1-1. Anden periode er i gang igen.

1-1. "Tyskerne skyder mest ude fra siden, men vi er gode til at fange pucken og vende spillet. Det er en god kamp og vi har en god fornemmelse," siger målscorer Mads Bødker på vej ud til pause.

ANDEN PERIODE

1-1. To minutter tilbage af en første periode præget af højt tempo og fysisk spil. Tiden løber ud uden yderligere scoring.

1-1. Tyskland er igen fuldtallig. Der mangler fire minutter af første periode. Kort efter er danskernes rivaler tæt på en scoring, da en puck lander mellem benene på Frederik Andersen. Den danske keeper kunne ikke umiddelbart finde den, men får til sidst smidt sig på den.

1-1. Tyskerne kæmper hårdt. Mikkel Bødker afslutter fra en spids vinkel, men fortsat uafgjort. 40 sekunder tilbage af powerplay.

1-1. Tyskerne har overtaget og Frederik Andersen holder med flere gode redninger Danmark inde i opgøret. Den fysiske tyske stil fører dog til ny tysk udvisning. Danmark i nyt powerplay.

1-1. Få øjeblikke efter at tyskerne er blevet fuldtallige hamrer John Tripp pucken ind ved Andersens højre stolpe og sørger for balance i stillingen.

1-0. 17 sekunder efter Gogullas udvisning scorer Mads Bødker til 1-0 efter flot aflevering fra Mads Christensen. God dansk start.

0-0. Der er snart spillet otte minutter af første periode, og Tyskland rammes af holdet første udvisning. Philip Gogulla må tage plads i straffeboksen.

0-0. Det danske hold er igen fuldtalligt. Kort efter får Mads og Mikkel Bødker skabt en stor chance, som Jesper Jensen følger op på, men tyskerne får heldigt reddet.

0-0. Morten Madsen bliver udvist for holding. Holdkammeraterne fighter til gengæld hårdt i hans fravær, og sørger for at der stadig ikke er scoret efter kampens første fem minutter.

0-0. Kampen er i gang igen. Tyskerne har haft pucken mest i kampens første tre minutter, men Frederik Andersen har afværget de muligheder, som der er opstået.

0-0. Nichlas Hardt viser at Danmark for alvor er klar fra start. Inden for det første minut hamrer han Kai Hospelt ind i glasset som splintres. Der er derfor ophold i spillet, mens glasskårene fejes op.