Ishockey

Direktør om grim tackling: Hører på ingen måde hjemme i ishockey

En hjernerystelse. En syning i panden og mindst to spilledages pause fra DM-finalerne. Det er konsekvensen af den brutale tackling, som Esbjerg-spiller Lasse Bang blev udsat for under fredagens første ishockey finale-kamp mellem Esbjerg og SønderjyskE.

Og den salgs hører under ingen omstændigheder hjemme i sporten, mener Esbjerg Energys direktør, Søren Mathiasen.

- Det er forfærdeligt at se. Det er en meget voldsom tackling, og det hører på ingen måde hjemme i ishockey – eller i nogen andre former for sport. Det er ikke noget, vi vil se, siger han til TV 2 SPORT.

Sagen bliver nu behandlet af disciplinærudvalget, og derfor vil Søren Mathiasen ikke komme på hans bud på en passende straf, men han mener ikke, SønderjyskE-spiller Warren Peters, der lavede den brutale tackling, skal slippe billigt.

- Det skal man på ingen måde acceptere. Det håber jeg også, at disciplinærudvalget de kigger på. Det er dem, der tager sig af den sag, og de har dømt de her karantæner tidligere, så det er jeg sikker på, at de gør på bedste beskub, siger han.

Også I SønderjyskE er man påpasselig med at udtale sig for meget om sagen, mens den er under behandling. Men ifølge sportschefen er Warren Peters fuldstændig på det rene med, at tacklingen ikke var i orden.

- Det tror jeg godt, han selv ved. Ingen er mere ked af den tackling, end han er, siger SønderjyskEs Sportschef, Søren Stockfish.

Også han vil afvente disciplinærudvalgets afgørelse, får han vil kommentere yderligere på sagen.

- Vi må afvente, hvad disciplinærudvalget kommer frem til. Vi tager alle afstand fra den her type tacklinger, men der er ingen spillere i SønderjyskE, der bevidst går efter at skade en modspiller, siger han til TV 2 SPORT.

Se eller gense tacklingen herunder.