Ishockey

Esbjerg-spiller om brutal tackling: Det så bevidst ud

Selvom ishockey kan være en meget fysisk sport, er der alligevel grænser for, hvad der må ske af svinestreger på isen.

Den grænse blev efter alt at dømme overskredet fredag aften, da Esbjerg og SønderjyskE tørnede sammen i den første DM-finale.

I kampens tredje periode blev Esbjerg-spiller Lasse Bang nemlig udsat for en meget voldsom tackling fra SønderjyskEs Warren Peters.  Den brutale tackling gav Esbjerg-spilleren en hjernerystelse, og han er nu ude fra de næste par kampe.

Og dagen derpå var flere spillere i Esbjerg-lejren påvirket af hændelsen.

- Man er selvfølgelig rystet. Det er jo ens kammerat, som man har kendt i mange år. Vi er tætte på sådan et ishockeyhold, så når man ser en komme ud og være helt groggy og have blod i hele hovedet, så bliver man selvfølgelig rørt af det, siger Esbjerg-spiller Esben Nielsen til TV 2 SPORT

Sagen bliver behandlet af disciplinærudvalget, og derfor vil hverken spillere eller trænere sætte for mange ord på, om Peters lavede tacklingen bevidst, da TV 2 SPORT besøgte Esbjergs træning lørdag.

- Det er play-off, og vi spiller hårdt. Men han rammer ham direkte i hovedet. Det så bevidst ud, men det var det måske ikke, siger Esben Nielsen.

Han vil ikke sige noget om, hvad han mener straffen skal være for Warren Peters.

- Der er et disciplinærudvalg, der skal tage sig af det, og så giver de forhåbentligt en straf, der passer til tacklingen, siger Esbjerg-spilleren.

Herunder kan du se tacklingen.