Ishockey

Træneren: Bang kan ikke selv huske vanvidstackling

Den første finalekamp mellem Esbjerg Energy og SønderjyskE fredag aften bød som ventet på stor intensitet og hårdt spil. Men særligt en episode har fyldt meget dagen derpå.  

I kampens tredje periode blev Esbjerg-spiller Lasse Bang udsat for en meget voldsom tackling fra SønderjyskEs Warren Peters.  Tacklingen gav Esbjerg-spilleren en hjernerystelse, og han er nu ude fra de næste par kampe.

Sagen bliver nu behandlet af disciplinærudvalget, og derfor ville hverken spillere eller trænere sætte for mange ord på episoden, da TV 2 SPORT besøgte Esbjergs træning lørdag.

- Jeg har set min del af hjernerystelser i min 16 år lange karriere og 10 år som træner, og han så ikke for godt ud, siger træner Mark Pederson om sin spiller.

- Det var ikke en okay tackling. Det var jo en tackling til hovedet, og det er jo imod reglerne i ishockey overalt i verden, siger han.

Men han vil dog ikke begynde at gætte på, hvor lang en straf SønderjyskEs Warren Peters skal have for den voldsomme tackling, der udover hjernerystelsen også kostede en syning og mindst to spilledages pause for Lasse Bang.

- Hvis jeg skal være ærlig, er det er ikke mit job at træffe de beslutninger. Disciplinærudvalget har deres holdninger, og der betyder min holdning ikke ret meget, siger Mark Pederson.

Men hvad er din holdning?

- Jeg har ikke nogen, lyder det fra træneren.     

Ifølge træneren kan Lasse Bang ikke selv huske tacklingen. Han fortæller, at det går meget op og ned med Esbjerg-spilleren.