Ishockey VM

Eksperterne varmer op til Skandinavisk-brag ved VM

Det danske landshold spiller i eftermiddag første kamp ved VM i ishockey mod Norge. Stil spørgsmål til vores eksperter forud for åbningskampen.

Når Danmark i eftermiddag møder Norge ved deres første kamp ved VM i ishockey, bliver det formentligt en kamp, der kommer til at definere, om danskerne i resten af turneringen skal spille om at komme i kvartfinalen eller undgå at rykke ud af a-gruppen.

Lørdag formiddag var vores folk i Rusland, Jimmy Bøjgaard, Claus Elming og Peter Hirsh, live igennem via TV 2 SPORTs facebookside, og her svarede eksperterne på spørgsmål fra brugerne. Se formiddagssnakken herunder.

Danmark spiller første VM-kamp lørdag eftermiddag klokken 15.15. Kampen kan ses direkte på TV 2 SPORT med optakt fra klokken 14.45.