Arrig træner undskylder flaskekast og trussel med stav: - Tager imod enhver straf 

Temperamentet løb i den grad af med Rungsteds assistenttræner Erik Hjalmarsson, da han fredag aften kastede med flasker efter Odensespillerne.

Drikkedunke fløj gennem luften, inden Erik Hjalmarsson greb fat i en ishockeystav og truede Odensespillerne.

Rungsted-assistenten havde ’fået fingeren’ af Odenses Dale Mitchell, men at det skulle få Hjalmarsson til at gå sådan amok kommer nok alligevel bag på de fleste. Måske endda også på Hjalmarsson selv. Raseriet har i hvert fald lagt sig, og nu undskylder han den voldelige opførsel.

- Jeg beklager min voldsomme reaktion. Det er selvfølgelig ikke i orden. Som træner skal jeg være forbillede for spillerne og man skal naturligvis kunne styre sit temperament uanset, hvad man bliver udsat for af provokationer, siger han blandt andet til klubbens hjemmeside om situationen, hvor en modstander gav fingeren til hele bænken.

- Jeg vil naturligvis sørge for at en tilsvarende situation ikke kommer til at gentage sig, og jeg vil tage mod den straf disciplinærudvalget måtte give mig, uddyber Erik Hjalmarsson.

Får karantæne

Samme sted kan man læse, at Rungsteds direktør Thomas Friberg har haft Hjalmarsson inde til en samtale om den voldsomme episode.

- Jeg har en klar forventning om, at noget lignende ikke vil gentage sig, siger Friberg.

Thomas Friberg kommenterer på situationen hvor Erik Hjalmarsson tænder helt af.

Thomas Friberg havde endnu ikke set episoden, da TV 2 SPORT talte med ham efter kampen.

Hele scenen udspillede sig, da Dale Mitchell bragte Odense foran 4-1 med små to minutter tilbage af kampen. Canadieren fejrede sit 22. sæsonmål med at ’give fingerne’ til Rungsteds udskiftningsboks og så startede balladen.

Den udstrakte langemand ses ikke tydeligt pĂĄ tv-billederne, men dommerne var ikke i tvivl. Derfor gav de Mitchell 10 minutter i straffeboksen, mens Erik Hjalmarsson fik matchstraf (minimum en spilledags karantæne) for sit optrin i udskiftningsboksen.

Odense endte med at vinde kampen 5-1 og ligger fortsat pĂĄ andenpladsen i ligaen. Rungsted ligger nummer seks.