Ishockey

Mor fik et kald mens blodet løb fra øjet: Aalborg-mand ville bare spille videre

Aalborg Pirates Tobias Ladehoff måtte udgå efter et grimt slag med en stav over øjet. Selv ville han have fortsat kampen.

Ishockeyspillere er nogle hårde drenge. Det beviste Aalborg Pirates Tobias Ladehoff i den grad fredag aften, da hans hold mødte SønderjyskE.

I anden periode jagtede Ladehoff en puck ud mod udskiftningsboksene, men modstanderen Daniel K. Hansen kom først, og fik ført sin stav op under visiret på Ladehoffs hjelm.

Se den dramatiske episode i videoen øverst i artiklen.

Ladehoff lå længe på isen og ømmede sig, inden han forlod banen særdeles groggy og med blodet løbende fra øjet.

Resultat: Et flækket øjenlåg, men det var Aalborg-spilleren faktisk ret glad for.

- Det kan altid være slemt, når det er oppe omkring øjet, så jeg er glad for, at det holdt sig til øjenlåget, fortalte han til TV 2 SPORT efter episoden.

Tobias Ladehoff er glad for, at det kun blev til et flækket øjenlåg

Mor blev beroliget

Mens Tobias Ladehoff modtog behandling i omklædningsrummet, sørgede en Aalborg-holdleder for, at Ladehoffs mor blev beroliget. Han ringede nemlig hjem til hende.

- Jeg ved bare, at en holdleder kom og spurgte, om han ikke skulle melde videre, at jeg var okay, så det er altid noget, siger 19-årige Ladehoff, der faktisk bragte sit hold foran 1-0 i første periode.

HockeyNight: Aalborg bringer sig foran 1-0

Da Ladehoff udgik, var Aalborg bagud 2-1. Derfor ville han selvfølgelig tilbage på isen og være med til at vende kampen.

- Ja, det er rigtigt. Man vil selvfølgelig altid være med, men jeg må nok hellere passe på, når det er et slag til hovedet og omkring øjet, fortalte Ladehoff.

Topholdet tabte dog 4-1.

Det er langt fra første gang, at Tobias Ladehoff er uheldig. For to uger siden fik han nemlig en ganske hårdhændet behandling af Mathias Bau efter en afgørende scoring i pokalturneringen.

Se den episode her:

Mathias Bau fra Frederikshavn sætter en voldsom tackling på Tobias Ladehoff fra Aalborg