Ishockey

Landsholdsveteran smidt ud for ustyrlig tackling i karrierens første pokalfinale

Rungsted-spilleren Morten Green modtog en direkte udvisning for en hård tackling i pokalfinalen mod Aalborg Pirates.

Se pokalfinalen mellem Rungsted og Aalborg direkte på TV 2 SPORT og PLAY

Landsholdsveteranen Morten Green kunne søndag aften vinde sin første titel i en lang karriere, men pokalfinalen mellem Rungsted Seier Capital og Aalborg Pirates sluttede brat for Green efter en alt for hård tackling.

Kort inde i anden periode satte 35-årige Green et tungt hit ind på Aalborgs Alexander Collberg, som måtte en ufrivilig tur i isen efter den hårdhændede behandling.

Den heftige tackling blev takseret til en fem minutter lang udvisning og en såkaldt 'game misconduct', som i al sin enkelthed betød en tidlig tur i omklædningsrummet for Rungsted-kaptajnen, som dermed missede muligheden for at hjælpe holdkammeraterne mod titlen i den resterende del af pokalfinalen.

Tacklingen blev ikke kun finalens endestation for Morten Green selv. Alexander Collberg måtte også forlade isen, da det hårde sammenstød resulterede i en hjernerystelse til Aalborg-spilleren.

Aalborgs Alexander Collberg ømmer sig på isen efter sammenstødet med Morten Green.

Derfor kan Green nu se frem til minimum fire dages karantæne for 'checking to the head'. Karantænedage, som bliver overført til Metal Ligaens slutspil.

Det er ikke første gang i år, Morten Green havner i et uheldigt fokus. For bare 10 dage siden modtog Green præcis samme straf for en ureglementeret tackling mod Aalborg i Metal Ligaen. Ved den lejlighed var det Aalborgs Oliver Anker Christensen, som blev ramt af Green, der modtog fire dages karantæne for forseelsen.

Episoden kan ses i videoklippet herunder.

Rungsted-kaptajnen Morten Green blev sendt tidligt i bad for en tackling i hovedet på Aalborg-spilleren Oliver Anker Christensen.