Her er lodtrækningen til årets kvartfinaler

Lodtrækningen til årets kvartfinaler er overstået, og der venter nogle giftige opgør, når Metal Ligaen går ind i den afgørende fase på fredag.

Der er lagt op til fire fantastiske kvartfinaler i Metal Ligaens slutspil. 

Det siger TV 2 SPORTs ishockeyekspert Lasse Degn efter en hæsblæsende sidste spillerunde, hvor Esbjerg sikrede sig den afgørende fjerdeplads i straffeslag. 

- Vi har fået det bedste grundspil, jeg kan mindes. Nu forventer jeg, at slutspillet lever op til det, siger TV 2 SPORTs ishockeyekspert Lasse Degn. 

Som vindere af grundspillet skulle Aalborg stå for førstevalget af kvartfinalemodstandere efter grundspillets endelige afgørelse tirsdag aften.

Og her faldt valget på Gentofte. Et valg, Aalborgs træner Brandon Reid i øvrigt havde ladet spillertruppen træffe allerede i går eftermiddags. 

Odense stod med andetvalget, og fynboerne havde mulighed for at pege på Rungsted, Herning eller SønderjyskE, og der blev, måske ikke så overraskende, peget på grundspillets nummer otte og de nykårede pokalmestre fra Rungsted.

Det efterlod Frederikshavn med en svær beslutning om, hvorvidt den skulle stå på Herning eller Sønderjyske i kvartfinalen. Valget faldt på Herning.

Esbjerg, der sikrede sig fjerdepladsen i straffeslag mod Herning kan derfor se frem til at møde med det sidste hold i bowlen, femteseedede Sønderjyske.

Sådan endte lodtrækningen:

(1) Aalborg-Gentofte (6)

(2) Odense-Rungsted (8)

(3) Frederikshavn-Herning (7)

(4) Esbjerg-SønderjyskE (5)

Vi sender direkte ishockey fra slutspillet på TV 2 SPORT fredag fra klokken 19.00. TV-kampen vil blive offentliggjort hurtigst muligt.

Slutstillingen i Metal Ligaens grundspil 2016/2017.
Slutstillingen i Metal Ligaens grundspil 2016/2017.
Højdepunkter fra sidste spillerunde i Metal Ligaen