Ishockey

Slap ustraffet fra farlig hævnakt: - Det er fuldstændig håbløst

I Champions Hockey League-kampen mod Mannheim blev Esbjergs Colin Vock udsat for et bryderlignende angreb.

Ved stillingen 2-2 i midten af anden periode var der ond stemning på isen i Esbjerg.

En overophedet David Wolf fra Mannheim endte op ad banden sammen med hjemmeholdets Colin Vock, hvor spillerne havde fat i hinanden. Det udnyttede Wolf til at lave en bodyslam på Vock, som ikke blev straffet.

- Jeg ved ikke, hvor mange kampe jeg selv har spillet og set. Vi snakker over 1.000, og jeg har aldrig set noget lignende. Det er fuldstændig sindssygt. Det der er jo en åbenlys matchstraf, siger TV 2 SPORT's ishockeyekspert Kristian Lodberg, der også er medlem i Danmarks Ishockey Unions disciplinærudvalg.

- Jeg er også ude i, at det skal have konsekvenser bagefter. Man snakker meget om, at man kan miskreditere spillet. Det her, synes jeg, er et godt eksempel. Det må ikke ske i en ishockeykamp.

- Det er fuldstændig håbløst, han får lov til at lave den. Colin Vock kan ligeså godt lande på nakken.

Kom efter en hård tackling

Wolf blev faktisk sendt i straffeboksen sekunder senere, da han lavede en holding midt på banen, og efterfølgende søgte tyskeren nærkontakt med andre af Esbjergs spillere.

Ifølge hans offer, Colin Vock, var der tale om en hævnakt, efter at Wolf tidligere i perioden blev udsat for en hård, men regulær tackling fra Taylor Fleming, som tvang Wolf til at sunde sig på bænken.

- Han fik en hård tackling før. Jeg ved ikke, om han troede, det var mig, der lavede den. Han lavede en bodyslam på mig som i brydning. Jeg gik kun efter pucken, men jeg har det fint, siger Colin Vock til TV 2 SPORT.

Stort nederlag til Esbjerg

De danske mestre er inde i en skidt periode i den hjemlige liga, hvor det er blevet til fire nederlag i fem kampe.

Selvom Esbjerg viste prøver på fint spil i kampen mod Mannheim, blev det alligevel til det femte nederlag i ligeså mange kampe i Champions Hockey League, hvor Esbjerg for længst har udspillet sin rolle.

Esbjerg bragte sig foran med 2-1 i anden periode, men kom bagud med 2-3 inden periodens slutning.

Mannheim endte med at køre vestjyderne over i tredje periode og vandt kampen med 6-2. Tyskerne rykkede dermed op på førstepladsen i gruppe D, som også tæller tjekkiske Trinec og HV 71 fra Sverige.

Se alle mål: Esbjerg-Mannheim 2-6 Video: Bo Bentsen

Mannheim er nu sikker på at gå videre i turneringen.

Esbjerg har nul point og en målscore på 6-27.

Esbjerg-Adler 2-6 (0-1, 2-2, 0-3)

Mål: 0-1 David Wolf, 1-1 Felix Scheel, 2-1 Carson McMillan, 2-2 Chad Kolarik, 2-3 Luke Adam, 2-4 Devin Setoguchi, 2-5 Carlo Colaiacovo, 2-6 Devin Setoguchi.

Udvisninger: Esbjerg 5 x 2 min., Adler 8 x 2 min.

Tilskuere: 979.