Ishockey

Podcast: Bøjgaard og Degn har fidus til Aalborg i tæt DM-finaleserie

Selvom Herning Blue Fox vandt Metal Ligaens grundspil, har TV 2s ishockeykommentatorer fidus til Aalborg Pirates i den kommende duel om DM-guldet

Der var stående klapsalver fra op mod 4500 tilskuere i Aalborg i aftes. Der var noget at fejre.

Byens bedste hockeyhold spillede sig i DM-finalen efter sejr over de forsvarende mestre fra Esbjerg.

Nu venter Herning Blue Fox. Den mest vindende klub i dansk ishockeys historie. Grundspillets suveræne vindere. Alligevel har Aalborg Pirates en rigtig god chance for at stå med guldet til sidst, ifølge TV 2 SPORTs ishockeykommentator, Jimmy Bøjgaard.

- Den er virkelig svær, men jeg har en eller anden fornemmelse af, at Aalborg har det, der skal til. Jeg tror, de vinder i Herning, mens Herning får sværere ved at vinde i Aalborg.

Også Bøjgaards makker i kommentatorboksen, ishockeyekspert Lasse Degn, har fidus til Aalborg, selvom Herning Blue Fox via sejren i grundspillet har en ekstra hjemmekamp i bedst-af-syv-serien.

- Aalborg er helt i kampform. De er oppe i gear, efter sådan en fight. Der skal Herning lige igang igen. Herning har også været hårdt ramt af skader.

- Jeg tror, serien går hele vejen og vi får en kamp syv. Jeg forventer en meget jævnbyrdig serie, men jeg har også en lille fidus til, at det godt kunne være året for Aalborg, siger Lasse Degn.

Den første af op til syv DM-finaler mellem Aalborg og Herning bliver spillet på fredag klokken 19.30 og kan ses direkte på TV 2 SPORT.

Herunder kan du høre hele optakts-podcasten, der kigger nærmere på de to finalehold og deres vej til finalen. Til sidst uddyber Bøjgaard og Degn deres bud på seriens endelige udfald.