Stjerne slikkede modstander i ansigtet

Boston Bruins' Brad Marchand har den seneste tid fået en del opmærksomhed i medierne, efter han har slikket to modstandere i ansigtet.

At slikke en anden mand i ansigtet er umiddelbart ikke noget, man forbinder med sport.

Men det er ikke desto mindre det, der er sket to gange den seneste måned, hvor Boston Bruins' Brad Marchand er kommet i søgelyset for at provokere sine modstandere på en særdeles usædvanlig måde. 

Natten til lørdag dansk tid gik det udover Ryan Callahan fra Tampa Bay Lightning, der efter 11 minutter i 2. periode af den fjerde playoff-kamp fik canadierens våde tunge at mærke. 

- Jeg håber, ligaen kigger på det. Jeg ved ikke, om der er en straf for at spytte nogen i ansigtet. Men for mig er det værre, det han gjorde, siger Ryan Callahan til ESPN og får opbakning fra sin træner, Jon Cooper. 

- Jeg er nødt til at sige, at det på ingen måde hører hjemme i vores sport. Jeg forstår det ikke. Jeg forstår det virkelig ikke. Hvordan ville du havde det, hvis jeg bare gik over og slikkede på dig? Det er der ikke plads til i vores sport, siger Tampa Bay Lightning-træneren. 

Tilbage i april skete det første gang, da Bruins-spilleren slikkede Leo Komarov fra Toronto Maple Leafs på kinden i den første playoff-runde. Canadieren er indtil nu sluppet ustraffet fra begge episoder. 

- Jeg ved ikke, hvordan man kan stoppe det, han gør. Det er en meget mærkværdig opførsel, sagde NBC's ekspertkommentator Pierre McGuire under kampen ifølge Aftonbladet

Episoderne har naturligvis også fået en del opmærksomhed på Twitter, hvor flere store personligheder har kommenteret på det - heriblandt den tidligere Philadelphia Flyers- og Chicago Blackhawks-spiller Jeremy Roenick. 

- Slikning er ikke en del af ishockey! Haha, jeg kan ikke tro, at jeg overhovedet siger det. Jeg synes, det ville være klamt, hvis Marchand havde slikket på mig, skriver Roenick på Twitter

Bruins-spilleren noterede sig for to målgivende afleveringer i kampen mod Tampa Bay Lightning, og i alt har han lavet 103 point i sæsonen, hvilket gør ham til én af de mest scorende spillere i NHL i denne sæson. Men slikkeriet er alt for meget, vurderer NHL-reporter Mike Armstrong. 

- Hvis du mener, at Brad Marchand ikke er en skændsel for Boston Bruins, har du ret. Han er en skændsel for hele NHL, lyder den kontante melding fra Mike Armstrong på Twitter

Brad Marchand og Boston Bruins tabte det fjerde opgør i serien og er nu nede med 1-3, hvilket betyder, at de blot er ét nederlag fra at ryge ud.